CATALIN MARUTA a dat o “GAURA” URIASA in bugetul PROTV

CATALIN MARUTA a dat o „GAURA” URIASA in bugetul postului de televiziune la care activeaza. Postul de televiziune PRO TV a fost amendat cu 50.000 de lei pentru trei editii ale emisiunii “LA MARUTA”.

In cadrul editiilor respective au fost difuzate imagini violente, iar membrii CNA au sustinut ca a fost incalcata legea audiovizualului in ce priveste protectia minorilor, informeaza Pagina de Media.

ProTV a difuzat intr-o editie a emisiunii mai multe inregistrari in care apar cativa romani care se manifesta agresiv in afara tarii, mai exact niste barbati care injurau trecatorii pe strazile din Milano. Protagonistii filmarilor chiar au fost si invitati in emisiunea “LA MARUTA”, fiind incantati de clipurile realizate.

O alta nemultumire a CNA a fost legata de faptul ca in alta editie a fost prezentat un filmulet in care un barbat isi batea fiica in timp ce celalalt copil al sau filma, iar in alta au aparut imagini cu batrani abuzati intr-un azil.

PROTV a fost sanctionat si pentru editia din 29 septembrie a emisiunii lui CATALIN MARUTA, cand s-a discutat despre o fosta profesoara care si-ar fi transat sotul; despre un copil de zece ani gasit mort intr-o rapa si al carui criminal ar fi inca in libertate si despre cazul unui sofer din Craiova, care s-a batut cu doi politisti locali pentru ca nu l-au lasat sa parcheze intr-o zona cu circulatie inchisa.

Sursa foto: protv