Catalin Maruta, IMAGINEA cu care isi va INNEBUNI fanii! FOTO in articol

CATALIN MARUTA si-a surprins fanii cu un nou look. Prezentatorul de la PRO TV este in vacanta si a decis ca este cazul de o schimbare. MARUTA umbla CHEL prin oras, insa specialistii sustin ca nu este un moft, vedeta si-ar fi facut un IMPLANT DE PAR.

CATALIN MARUTA si-a facut IMPLANT CAPILAR! Cel putin aceasta este concluzia medicilor esteticieni care au analizat o fotografie in care vedeta apare cu un look nou, tuns la chelie.

Citeste si: CATALIN MARUTA CHELESTE, DAR NU SE SFIESTE. FOTO

“Asa arata scalpul dupa un IMPLANT CU PAR. Dar va mai dura aproape sase luni pana ii va creste parul nou”, a declarat medicul estetician Youssef Chawy, citat de click.ro. “E un IMPLANT reusit, arata foarte bine, cred ca si l-a facut de curand. Trebuie sa evite expunerea la soare”, a adăugat specialistul.

Din cate se pare, vedeta PRO a profitat de faptul ca se afla in vacanta pentru a-si face aceasta interventie. De altfel, alaturi de Andra si fiul lor David, CATALIN MARUTA a plecat de curand in concediu in Tenerife.

MARUTA nu este primul barbat din showbizul autohton care apeleaza la medic pentru a-si imbogati PODOABA CAPILARA. Mihai Traistariu, Andrei Duban sau Raoul sunt alte vedete care au apelat la IMPLANT DE PAR.

E OFICIAL! ANUNTUL DE ULTIMA ORA FACUT DE ANDRA SI CATALIN MARUTA. SUNT FERICITI!

Sursa foto: click.ro, ele.ro