Catalin Maruta nu mai prezinta Happy Hour. LA MARUTA, o noua emisiune din grila de toamna

Catalin Maruta nu va mai prezenta emisiunea Happy Hour, difuzata de luni pana vineri de Pro TV, conform noii grile care va intra in vigoare din toamna. Anuntul a fost facut de Maruta, luni dupa-amiaza, chiar pe pagina sa de socializare.

Potrivit postarii sale de pe Facebook, Catalin Maruta va prezenta, incepand din 2 septembrie, emisiunea “LA MARUTA”, difuzata tot de PRO TV, de la ora 17.30.

“Dragi, multi si devotati prieteni, incepand de luni, 2 septembrie, ne vom intalni la aceeasi ora 17.30, la ProTV. Cu mentiunea ca, de-acum inainte, emisiunea mea se va numi pur si simplu LA MARUTA. Sunt onorat de aceasta schimbare, parca ma reprezinta mai bine, ma inspira si ma incurajeaza sa abordez si rubrici noi. Vacanta s-a terminat, a fost frumos si m-am odihnit, iar de acum pentru mine incepe o perioada interesanta. LA MARUTA voi face in asa fel incat sa va uimesc, sa va redau entuziasmul, zambetul, bucuria exclusivitatilor palpitante si surprizele placute pe care le meritati!”, a scris Catalin Maruta pe Facebook.

Emisiunea “Happy Hour” a fost lansata in urma cu aproape 6 ani.

Foto: TV Mania