CATALIN PREDOIU a dezvaluit numele viitorului VICEPRIMAR al CAPITALEI

Candidatul PNL pentru PRIMARIA CAPITALEI, CATALIN PREDOIU, a anuntat, luni, ca fostul candidat al M10 pentru Bucuresti, CIPRIAN CIUCU, va fi primul pe lista de consilieri ai PNL pentru Consiliul General al Capitalei, fiind propus dupa alegeri pentru una din functiile de viceprimar. El il inlocuieste pe Marian Munteanu, care nu se mai regaseste pe listele PNL.

“Domnul CIPRIAN CIUCU s-a inscris in PNL, este partenerul meu in campania pentru Bucuresti, va fi viceprimarul Capitalei dupa alegeri prin votul cetatenilor. Sunt extrem de multumit si de fericit, as putea spune, ca putem sa prezentam bucurestenilor o oferta integrata, un tandem pentru functia de candidat la Primaria Capitalei si functia de viceprimar”, a spus CATALIN PREDOIU, intr-o conferinta de presa, potrivit Agerpres.

CATALIN PREDOIU a precizat ca CIPRIAN CIUCU va fi primul pe lista de consilieri ai PNL pentru CGMB. “Biroul Politic al PNL Bucuresti a votat in unanimitate aceasta propunere”, a adaugat Predoiu. Presedintele interimar al PNL Bucuresti a mentionat ca Ciucu este un expert in administratie publica, care a lucrat in tara si in strainatate 15 — 16 ani in acest domeniu.

CITESTE SI: CANDIDATII PNL DIN BUCURESTI LE CER CANDIDATILOR PSD SA SE DELIMITEZE DE LIVIU DRAGNEA

CIPRIAN CIUCU a declarat, la randul sau, ca stie si respecta istoria PNL, subliniind ca nu a fost membru al partidului M10 ci a avut un parteneriat cu aceasta formatiune. “Decizia a trebuit sa o iau rapid si nu a fost foarte usoara pentru mine. Am fost contactat de dl Predoiu, am discutat indelung. Imediat cand am putut sa intru in legatura cu doamna Macovei am anuntat-o si i-am cerut sprijinul in aceasta formula. Este libertatea domniei sale sa nu-mi ofere un proiect pe mai departe”, a sustinut Ciucu.

CIPRIAN CIUCU spune ca “zestrea” pe care o aduce PNL este credibilitatea sa si modul in care s-a pregatit pana acum.

Sursa foto: pnl