CATALIN PREDOIU a explicat urmatoarea MUTARE a PNL

CATALIN PREDOIU, premierul desemnat al marelui Partid National Liberal (PNL), a dezvaluit in cadrul unei emisiuni difuzate de postul Realitatea Tv joi seara urmatorul pas al liberalilor in vederea preluarii guvernarii.

„Guvernul se va construi pe valoare. Pur si simplu Romania nu-si mai poate permite inca un rateu. Eu cred in instinctul de conversare politica si maturitate politica. Daca nu existau acestea doua, nu se facea fuziunea, nu se ajungea la o candidatura unica, nu se ajungea la castigul de anul trecut.

In orice democratie veti gasi grupari, fractiuni, oameni care negociaza, care discuta. Nu e anormal. PSD e evident intr-un proces de disolutie la nivelul capacitatii de guvernare. PNL e intr-un proces de coagulare. Nu e simplu. (…)

CITESTE SI: CATALIN PREDOIU: VICTOR PONTA ar putea pune la dispozitie RESURSELE necesare pentru ANCHETAREA JAFULUI PADURILOR 

Va place candidatul prezidential pe care l-am avut in noiembrie 2014? Asa va fi si cu Guvernul. Stiam ca va veni si acest moment sa facem si pasul urmator. Pasul unu a fost in 16 noiembrie 2014, pasul doi a fost programul de guvernare, pasul trei este sa incepem sa construim o lista. Discutam criterii, nu am intalnit nici macar o nuanta in sensul ca n-ar trebui sa punem pe primul loc valoarea, performanta, lucruri faptuite.

CITESTE SI: ALINA GORGHIU: Vom discuta azi despre toate SITUATIILE MAI DELICATE pe care PNL le are 

Vom crea locuri de munca, vom atrage fonduri europene. Bani sunt, trebuie, insa, sa-i gestionezi corect. Uitati ce s-a intamplat cu cardul. Sunt 10 zile, 2 saptamani de cand oamenii traiesc o drama, trebuie rezolvata aceasta chestiune, pregatita cum se cuvine, daca e nevoie suspendarea programului. Masura pe termen lung e sa cladim o cariera pentru medici, pentru profesori”, a declarat CATALIN PREDOIU.

Sursa foto: realitatea.net