CATALIN PREDOIU a lansat un ATAC DUR la adresa celor care vor sa amane schimbarea Guvernului

Catalin Predoiu, prim-vicepresedinte PNL si candidatul partidului pentu functia de premier, scrie pe contul sau de Facebook ca Romania are nevoie de un nou guvern si ii ataca pe cei care vor sa amane daramarea Guvernului Ponta:  “A renunta la acest obiectiv sau a-l amana din motive politicianiste inventate inseamna a sacrifica interesele de azi si de maine ale economiei nationale si ale cetatenilor romani”. Reamintim ca in PNL exista doua curente de opinie: unul – care vrea intrarea rapida la guvernare; al doilea – care vrea sa astepte erodarea Guvernului PSD.

„Guvernarea Ponta a turnat apa in benzina economiei si acest lucru se va vedea in 2015, daca nu venim rapid cu politici stimulative si cu o credibilitate innoita de un nou guvern pro-economie, pro-Romania Business. Voi continua sa sprijin cu toate eforturile mele construirea si instalarea unui nou guvern pro-Romania Business, care sa transforme economia romaneasca intr-una competitiva si sa creeze locuri de munca si mai multe venituri pentru gospodarii. A renunta la acest obiectiv sau a-l amana la „calendele grecesti” pentru motive politicianiste inventate, inseamna a sacrifica interesele de azi si de maine ale economiei nationale si ale cetatenilor romani”, a scris Predoiu.

CITESTE SI: GUVERNUL modifica LEGEA pentru ca VICTOR PONTA sa poata renunta la titlul de doctor 

Premierul din umbra al PNL sustine ca excedentul bugetar, rata de crestere economica si pretinsele masuri sociale „reparatorii” sunt cele trei „cele mai evidente inselatorii trade mark Ponta”. Potrivit acestuia, gravitatea deriva din faptul ca toate trei vizeaza economia, „o problema de securitate nationala”.

CITESTE SI: KLAUS IOHANNIS a facut prima schimbare: A numit un nou sef de Stat Major al Armatei 

Sursa foto: jurnalul.ro