CATALIN PREDOIU a lansat un atac la adresa lui TITUS CORLATEAN

CATALIN PREDOIU, vicepresedinte PDL, il critica pe ministrul de Externe, TITUS CORLATEAN, dupa ce seful de la Externe a declarat ca nu mai sunt bani pentru a REPATRIA cetatenii ROMANI din FASIA GAZA din lipsa de bani.

”Declaratia ministrului TITUS CORLATEAN conform careia ministerul pe care il conduce nu mai are bani pentru REPATRIEREA cetatenilor ROMANI din FASIA GAZA parea o gafa monumentala. In realitate, ar fi fost bine sa fie o gafa de exprimare dar nu a fost o gafa, ci purul adevar. Intr-adevar, guvernul nu-si poate salva cetatenii aflati in pericol decat dupa ce va avea loc rectificarea bugetara si dupa ce doamna ministru de Finante va fi de acord. Desigur, ar urma ca domnul ministru TITUS CORLATEAN sa notifice guvernul israelian despre acest lucru si sa-l roage sa inceteze bombardamentele pana la rectificarea bugetara.

CITESTE SI: Cum il punea la colt ADRIAN DUICU pe VALERIU ZGONEA. STENOGRAME

Parerea mea este ca parcurgem o perioada caracterizata de imprevizibil atat din punctul de vedere al catastrofelor naturale dar mai ales din punct de vedere geopolitic si ecologic. Este evidenta schimbarea climaterica prin repetatele inundatii, alunecari de teren, etc. Situatia din Ucraina ne poate cauza si ea cheltuieli prin gestionarea unui posibil exod de refugiati, de securizare a granitelor, etc. iar inceperea exploatarii gazelor de sist sau posibil Rosia Montana pot cauza catastrofe ecologice si nevoi suplimentare de finantare a unor lucrari de amenajare si depoluare.

CITESTE SI: PREDOIU: PONTA, umil vasal al Rusiei

Din ce in ce mai mult se evidentiaza tendinta multiplicarii asa numitelor situatii speciale sau de urgenta iar nevoia unor fonduri mai mari pentru astfel de situatii devine o obligativitate”, a scris CATALIN PREDOIU pe blogul sau personal.

Sursa foto: adevarul.ro