CATALIN PREDOIU a prezentat “127 de MINCIUNI si OMISIUNI ALE GUVERNULUI PONTA – PSD”

Programul de guvernare al lui Victor Ponta contine 159 de PROMISIUNI, dar aproape 80% din dintre acestea sunt NEINDEPLINITE dupa aproape patru ani de guvernare, releva o analiza a PNL data miercuri publicitatii.

“Programul de guvernare PSD — Ponta contine 159 de promisiuni dintre care 23 de promisiuni au fost INDEPLINITE (14,5%), 127 de promisiuni au fost UITATE sau s-au dovedit a fi MINCIUNI GROSOLANE (79,9%); 9 promisiuni sunt fie IN CURS DE INDEPLINIRE, fie au fost indeplinite de guvernul anterior, fie nu intra in atributiile Guvernului, fie au fost indeplinite doar partial (5,6%). Aproape 80% din programul guvernului PSD — Ponta este neindeplinit dupa aproape patru ani in functie, iar restul, cu rezultate incerte”, afirma prim-vicepresedintele PNL CATALIN PREDOIU intr-o declaratie de presa bazata pe analiza PNL transmisa miercuri Agerpres si intitulata “127 de omisiuni si minciuni rostogolite de V. Ponta si Guvernul sau” (Documentul este AICI).

Predoiu a criticat modul in care premierul Ponta a prezentat la TV o enumerare a succeselor Guvernului sau: “6 PROMISIUNI ELECTORALE – 6 INDEPLINITE”. “Deci, o rata de succes de 100%, dupa MODEL NORD-COREEAN”, apreciaza Predoiu.

CITESTE SI: ALINA GORGHIU IL INVATA FOTBAL PE VICTOR PONTA: CAND IEI CARTONAS ROSU PLECI, NU TE LEGI DE BARE

Prim-vicepresedintele PNL considera ca guvernarea PSD este lipsita de curaj si responsabilitate.

“In fata esecurilor Ponta a aratat intotdeauna cu degetul spre altii. In fata reformelor a ezitat si s-a eschivat. A fost un premier pe cat de fricos, PE ATAT DE DEMAGOG, pe cat de incompetent, pe atat de flecar. In locul masurilor structurale (…) Victor Ponta a preferat masurile BUGETARE cu dedicatie pentru baronii PSD, de tipul ‘va dau ca oricum nu e de la mine’. (…) Dar cel mai grav lucru in prezent este faptul ca ne propune, din nou, deja-vu 2008, un model economic riscant, axat pe DEFICIT, CHELTUIELI BUGETARE EXAGERATE si CONSUM”, a afirmat Predoiu.