CATALIN PREDOIU: CALIN POPESCU TARICEANU trebuie sa-si dea IMEDIAT DEMISIA

Prim-vicepresedintele PNL CATALIN PREDOIU afirma ca presedintele Senatului, CALIN POPESCU TARICEANU, este “agentul activ al PSD si al lui Ponta in lupta acestora cu anticoruptia si statul drept” si ii cere DEMISIA IMEDIATA din functie urmare a solicitarii adresate sefului statului in vederea demiterii procurorului-sef al DNA si presedintelui ICCJ.

“Domnul Tariceanu nu mai reprezinta romanii, ci este agentul activ al PSD si al lui Ponta in lupta acestora cu anticoruptia, statul de drept si legile Romaniei. Domnule Tariceanu, numai CSM are atributii de inspectie judiciara. Cer demisia imediata a lui Tariceanu. Azi am fost aproape de o catastrofa prin tentativa de dezincriminare a conflictului de interese. Domnul Tariceanu continua sa impinga Romania spre buza prapastiei. Sa plece si sa ne lase in pace. Romanii nu il platesc sa slujeasca mafia”, afirma prim-vicepresedintele PNL intr-un comunicat transmis presei.

CATALIN PREDOIU sustine, totodata, ca “Tariceanu este consecvent si a ramas acelasi bun prieten al infractorilor politicieni”.

Citeste si: CALIN POPESCU TARICEANU: Este o SITUATIE EXTREM DE GRAVA cand un cetatean este ARESTAT sase luni doar pe baza de SUSPICIUNI. UPDATE

Prim-vicepresedintele PNL adauga, ca exemplu in sustinerea afirmatiilor sale, ca actualul presedinte al Senatului “il apara public si se plimba de mana cu domnul Remes cand acesta lua spaga caltabosi si masini de teren si incerca destructurarea DNA prin intermediul amicului Chiuariu (Tudor Chiuariu — n.r.), condamnat ulterior si el pentru coruptie”.

Citeste si: LEGE CU DEDICATIE PENTRU BARONI. PARLAMENTARII VOR SA DEZINCRIMINEZE CONFLICTUL DE INTERESE. REACTIA LIVIEI STANCIU, sefa ICCJ. UPDATE

“Cerea, cu incalcarea legii, sa fie informat de Procurorul general atunci cand membrii Guvernului erau anchetati pentru fapte de coruptie in faza secreta a cercetarilor preliminare (conform vechiului Cod de procedura penala). Sustinea, alaturi de Ponta si PSD, modificarea Codului penal si Codului de procedura penala astfel incat jurnalistii care publicau date din dosare sa fie pedepsiti cu inchisoarea, iar mijloacele de supraveghere secreta (ex: inregistrarea convorbirilor telefonice) sa fie folosite doar cu instiintarea prealabila a politicienilor suspectati de coruptie. Certa ambasadorii UE si SUA pentru ca acestia sustineau lupta anticoruptie si respectarea statului de drept in Romania. A refuzat sa trimita spre publicare votul Senatului care aviza arestarea preventiva a inculpatului Sova Dan”, mai afirma CATALIN PREDOIU despre CALIN POPESCU TARICEANU.