CATALIN PREDOIU: Candidatura MONICAI MACOVEI nu ajuta dreapta politica

Catalin Predoiu

Candidatura Monicai Macovei la alegerile prezidentiale nu ajuta dreapta politica, a declarat miercuri seara prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu la Realitatea TV.

“Ramane de vazut (daca va fi afectat de intrarea in lupta prezidentiala a Monicai Macovei – n.r.). E o candidatura care s-a anuntat ieri (marti – n.r.). Poate sa ciuguleasca ceva voturi, fara indoiala. Poate sa aduca si ceva nehotarati la vot. In orice caz, nu ajuta dreapta in general. Nu am nicio problema cu ce a facut pentru independenta Justitiei. Din pacate, in primul rand pentru dansa, actul acesta neaga, filozofic vorbind, tot fundamentul miscarii sale politice, neaga aceasta regula pe care orice partid o are, acea lege interna care e statutul unui partid”, a spus CATALIN PREDOIU.

Citeste si: CATALIN PREDOIU: VICTOR PONTA e un PERICOL, blocheaza Romania

Intrebat cine o impinge pe Macovei in aceasta lupta politica, Predoiu a spus ca nu poate raspunde. “As vrea sa stiu si eu. Nu ajuta. Nu va fi o buturuga mica, dar nu ajuta. Regret ca s-a angajat in aceasta aventura”, a spus Predoiu.

Citeste si: MONICA MACOVEI SI-A ANUNTAT PREZENTA LA ALEGERI: DA, VOI CANDIDA! Pot sa-l bat pe PONTA

In legatura cu candidatura lui Tariceanu la prezidentiale, Predoiu a afirmat ca aceasta ajuta PSD-ul. “E o manevra, evident, a PSD-ului. Ne este advresar politic si promoveaza o manevra de ajutor clar a domnului Ponta, incercand sa confuzioneze electoratul si pe cei dezamagiti, si ceva tulburari care au fost in lunile anterioare in PNL, dar nu vor reusi pentru ca, poate ca lumea nu crede in momentul asta, poate ca nici multi dintre ai nostri nu cred in momentul acesta, dar pe zi ce trece PDL si PNL devin o echipa. Zilele trecute am depus cererile la tribunal, trenul e plecat din gara, cine isi inchipuie ca mai poate fi oprit se inseala”, a spus Predoiu.