Catalin Predoiu, citat in calitate de martor la DNA

CATALIN PREDOIU, PNL, RENUNT, PROTESTE, GUVERNUL PONTA, VICTOR PONTA, LANT UMAN, MITING, PSF, AMANARE, CONTRAMITING

Fostul ministru al Justitiei, Catalin Predoiu, a fost chemat in calitate de martor de procurorii DNA pentru a da declaratii in dosarul fostei sefe a DIICOT, Alina Bica. DNA l-a chemat pe Catalin Predoiu in calitate de martor si urmeaza a fi audiat cu privire la modul in care a functionat Comisia Centrala a ANRP in urma cu cinci ani.

Catalin Predoiu urmeaza a da declaratii in calitate de martor in dosarul privind retrocedarile frauduloase in careAlina Bica se afla in arest preventiv, noteaza site-ul romaniatv.net.

Citarea fostului ministru vine ca urmare a unei informari transmise de Predoiu in anul 2010. Atunci spunea ca le-a propus pe Alina Bica si Lidia Barac sa il reprezinte in ANRP.

Citeste si: ALINA BICA SI ALIN SI DORIN COCOS RAMAN IN AREST PREVENTIV

„Precizam ca, potrivit prevederilor art. 13 din L247/2005 privind reforma in domeniul proprietatii si justitiei, precum si unele masuri adiacente, cu modificarile si completarile ulterioare, in componenta Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despagubirilor intra doi reprezentanti ai Ministerului Justitiei. In aplicarea acestei dispozitii, va comunicam ca reprezentantii desemnati din partea institutiei noastre sunt: Alina Mihaela Bica, secretar de stat si Lidia Barac, secretar de stat”, se arata in documentul semnat de Catalin Predoiu.

Citeste si: MOTIVARE ICCJ: Functionari din MDRT plangeau la sedintele convocate noaptea de Elena Udrea