CATALIN PREDOIU, critica DURA la adresa lui VICTOR PONTA: INCOMPETENTULE, oamenii nu pot merge la doctor cu DISCURSURILE tale!

Prim-vicepresedintele PNL, CATALIN PREDOIU, i-a reprosat premierului VICTOR PONTA faptul ca a sustinut ca problemele cu implementarea CARDULUI DE SANATATE au fost, de fapt, niste minciuni.

“O lume intreaga a vazut zilele trecute incompetenta premierului Ponta in esecul aplicarii cardului de sanatate. Astazi, ca si cand ar fi fost un succes, ne minte in fata si ne spune ca-i vorba de lobby, si da-i si lupta cu evaziunea! Ponta, de ce nu te duci tu fara garzi in salile de asteptare sa explici oamenilor disperati ca ei sunt «cu lobby»? Incompetentule, lasa minciunile si gaseste o solutie, oamenii nu pot merge la doctor cu discursurile tale! Ce fel de om poti sa fii, ca sa acoperi cu minciuni suferinta pe care incompetenta ta a provocat-o pentru mii de oameni?”, a scris CATALIN PREDOIU pe Facebook.

Citeste si: VICTOR PONTA, GLUMA la la finalul RECEPTIEI de la PALATUL COTROCENI

Premierul desemnat al liberalilor l-a mai taxat pe VICTOR PONTA si ca a plecat in vizita in tarile arabe, in loc sa stea in tara si sa pregateasca introducerea cardului in sistemul sanitar.

“In loc sa stai acasa pregatind aplicarea cardului de sanatate, ai plecat in Golf de unde ne-ai ranjit tamp la televizor, sa te vada toti colegii procurori care nu dadeau doi bani pe tine, cum ai ajuns tu din smecher copist, mai intai umbra de procuror anti-mafia prin Italia, si apoi ditamai prim-ministru! Dar daca tot s-a nimerit sa fii unde esti, fa-ti macar treaba!”, a mai notat CATALIN PREDOIU.

Citeste si: VICTOR PONTA: Introducerea CARDURILOR de SANATATE este o masura buna

VICTOR PONTA a declarat, sambata, ca scandalul iscat in jurul cardului de sanatate reprezinta o minciuna, dupa ce presedintele KLAUS IOHANNIS a lansat vineri mai multe critici la adresa prim-ministrului, pe care l-a acuzat, printre altele, de proasta implementare a proiectului.