CATALIN PREDOIU, despre anuntata REDUCERE CAS: Disperarea lui PONTA!

PRIM VICEPRESEDINTE, CATALIN PREDOIU, VICTOR PONTA, AMENINTARE, SECURITATE, STABILITATE, ROMANIA, SCHIMBARE COD PENAL, DESTRUCTURARE DNA, AMENINTARI, MAGISTRATI, OPOZITIE, PRACTICI NEDEMOCRATICE, FURT

CATALIN PREDOIU, prim-vicepresedintele PDL, crede ca decizia Guvernului de a reduce CAS-ul CU 5puncte procentuale fara acordul FMI arata DISPERAREA lui VICTOR PONTA de a atrage electorat in perspective ALEGERILOR PREZIDENTIALE.

Reducerea CAS este “necesara”, dar fara masuri care sa o sustina este dovada de “iresponsabilitate si incompetenta maxima, ingredientele de baza ale guvernarii PSD”, a declarat, joi, PREDOIU.

Democrat-liberalul a precizat ca decizia a fost luata fara acordul FMI si ca negocierile Executivului cu creditorii internationali au fost “un esec rasunator”, Victor Ponta incercand sa pacaleasca FMI, “dupa ce a fost prins iar cu temele nefacute”.

Citeste si: VICTOR PONTA: CAS REDUS, de la 1 octombrie, fara acordul FMI

Faptul ca reducerea CAS se va face de la 1 octombrie, “din prima zi a campaniei electorale” arata “DISPERAREA” lui PONTA “in batalia politica pentru presedintie”, mai spune PREDOIU.

“In goana nebuna dupa voturi, Ponta nu uita sa majoreze sporurile unor categorii extrem de importante: militarii, politistii si personalul din servicii. Nici dascalii nu sunt uitati. Ponta le promite reducerea normei de ore.

Citeste si: NORICA NICOLAI: Nu accept FUZIUNEA prin COMASARE! M-am saturat de golanii!

Toate aceste masuri suna minunat pe hartie. Nu cred ca este cineva care sa nu doreasca o Romanie prospera și un trai bun pentru romani. Il intreb insa pe Victor Ponta cu ce bani va asigura toate aceste cadouri? Dupa ce a sufocat intreprinzatorii și contribuabilii cu 36 de taxe ti impozite, dupa ce a ratat toate privatizarile, premierul iresponsabil vrea sa arunce in aer economia, doar ca sa isi asigure accesul total la putere, incepand din toamna”, a mai spus prim-vicepresedintele PDL.

Premierul Victor Ponta a anunțat joi reducerea cu cinci puncte procentuale, de la 1 octombrie, a contributiilor de asigurari sociale.

Sursa foto: gandul.info