CATALIN PREDOIU despre modul cum vrea PNL sa ajunga la PUTERE

Potentialul premier al PNL, CATALIN PREDOIU, sustine ca vrea sa ajunga la putere, insa pe principii si fara traseism. In contextul in care liderii ALINA GORGHIU si VASILE BLAGA poarta in aceste zile negocieri cu mai toate formatiunile politice din Parlament pentru sustinerea MOTIUNII de CENZURA pe care au depus-o, CATALIN PREDOIU spune ca nu vrea sa inlature Guvernul Ponta prin tradare.

“PNL inca din ianuarie i-a cerut DEMISIA lui VICTOR PONTA si a depus diligente parlamentare, asa cum este si MOTIUNEA de CENZURA care va fi votata marti. Cetatenii ne-au dat o obligatie: sa respectam anumite principii. De aceea, este atat de greu sa intorci o majoritate (…) Nu vrem sa ajungem la guvernare prin aceleasi tradari si acte imorale si pe promisiuni nerespectate”, a explicat CATALIN PREDOIU, joi seara, la Realitatea TV.

CITESTE SI: GORGHIU PREZINTA ULTIMELE NOUTATI ALE NEGOCIERII CU UNPR PRIVIND MOTIUNEA DE CENZURA

CATALIN PREDOIU considera ca “viitorul trebuie sa se nasca principial”, nu asa cum a picat Guvernul Ungureanu in 2012, miscare urmare a careia a ajuns PSD la putere. “Se mai poarta discutii, dar haideti sa ne asuman felul acesta de a face politica. Pe termen lung va avea loc o reasezare a politicii romanesti”, isi exprima speranta CATALIN PREDOIU.

Sursa foto: jurnalul