CATALIN PREDOIU despre planul de RELANSARE si REFORMA al PNL BUCURESTI

CATALIN PREDOIU, presedintele PNL BUCURESTI, a lansat planul de “REFORMA si RELANSARE” a principalei filiale liberale, potrivit caruia PNL va ‘livra’ in ALEGERILE LOCALE profilul de CANDIDAT cerut de ‘strada’.

“Am prezentat comitetului executiv PNL BUCURESTI planul de reforma si relansare a Filialei PNL BUCURESTI. Voi prezenta public acest plan intr-o conferinta de presa luni. Ideea de baza ar fi sa repunem filiala Bucuresti in contact cu cetatenii Capitalei si in slujba lor, la toate nivelurile, de la cartiere pana la zone, sectoare si municipiu in ansamblu.

CITESTE SI: MARIUS ARCALEANU, VALIDAT DREPT CANDIDAT PNL LA PRIMARIA VASLUI

In acelasi timp, cea mai numeroasa organizatie PNL trebuie sa-si asume si ambitia de a fi in frunte din punct de vedere al calitatii expertizei politice si capacitatii electorale. Pentru aceasta, candidaturile la alegerile locale trebuie sa onoreze bucurestenii, sa fie implicit o dovada de respect fata de aspiratiile lor. Strada a cerut un anumit profil de om politic, filiala PNL BUCURESTI il va livra. Luna februarie va aduce, sunt convins, aceste raspunsuri si primele semne pe teren ale reformei filialei PNL BUCURESTI. Contez pe energia si talentul fiecarui membru PNL BUCURESTI”, a scris CATALIN PREDOIU pe pagina sa de Facebook.

Sursa foto: adevarul