CATALIN PREDOIU: Din discutiile cu VICTORIA NULAND a reiesit ca Romania este pe DRUMUL BUN gratie reformarii Justitiei

Prim-vicepresedintele PNL CATALIN PREDOIU a declarat miercuri ca din discutiile cu VICTORIA NULAND, asistent al secretarului de stat al SUA, s-a putut trage concluzia ca Romania este in prezent pe un ”DRUM BUN, gratie reformelor din justitie, noilor coduri si luptei anticoruptie”.

“Orice evolutie pozitiva va depinde in continuare de pastrarea acestor progrese si continuarea consolidarii Justitiei. Aceasta inseamna implicit si un sprijin major al guvernului pentru echipa logistica a sistemului judiciar”, a mai spus CATALIN PREDOIU, adaugand ca ”investitiile in economie vor veni pe fondul consolidarii increderii in aplicarea legii si in noi politici guvernamentale bazate pe o alta viziune decat cea a guvernului Ponta, care a esuat in pomeni electorale, planuri nerealizabile si coruptie”, potrivit Mediafax.

Citeste si: TARICEANU: In discutia cu NULAND au fost evocate subiectele BIG BROTHER si cartelelor PRE-PAY

VICTORIA NULAND, aflata in vizita oficiala in Romania, s-a intalnit miercuri cu presedintele KLAUS IOHANNIS, premierul VICTOR PONTA, ministrul de Externe BOGDAN AURESCU, presedintii celor doua Camere si lideri ai partidelor parlamentare.

Citeste si: TEMELE si SARCINILE trasate de VICTORIA NULAND: LEGEA BIG BROTHER printre ele