CATALIN PREDOIU dupa “MICA CRIZA” din PNL: Nu i-am cerut DEMISIA lui ATANASIU

CATALIN PREDOIU, viitorul premier al Guvernului PNL, a declarat, luni, la sfarsitul sedintei liberalilor ca nu a ascultat stenogramele in care TEODOR ATANASIU a afirmat ca el nu va mai ajunge prim ministru si ca asteptat o intalnire tete-a-tete cu acesta. PREDOIU a mai spus ca nu crede ca este vorba de niciun scandal si ca este vorba de o “MICA CRIZA”

In plus, CATALIN PREDOIU a subliniat faptul ca nu i-a solicitat DEMISIA lui TEODOR ATANASIU, iar dupa aceasta MICA CRIZA ceea ce este mai important este proiectul de FUZIUNE si al Guvernarii.

CITESTE SI: ALINA GORGHIU isi cere SCUZE PUBLICE dupa SCANDALUL cu ATANASIU: Orice derapaj va fi SANCTIONAT 

“A fost o discutie normala, important este ca am iesit intariti din aceasta mica criza. Avem un proiect mult prea important pentru a ne impiedica de cateva declaratii. Trebuie sa elaboram un proiect de guvernare, sa ne concentram pe lucrurile serioase. Momentul a fost depasit. Nu e vorba de cearta, conteaza proiectul FUZIUNII si al GUVERNARII. Nu i-am cerut nicio DEMISIE  domnului TEODOR ATANASIU. Nu s-a pus problema, nu exista niciun dubiu ca voi fi candidatul PNL. Suntem liberali, dreptul la opinie e garantat”, a declarat CATALIN PREDOIU.

CITESTE SI: SCANDAL in PNL! ATANASIU: Imi cer SCUZE / BLAGA: Am fost DERANJAT. S-a sanctionat singur. UPDATE 

Sursa foto: jurnalul.ro