CATALIN PREDOIU: Este nevoie de un GUVERN DE CENTRU-DREAPTA cat mai REPEDE dupa alegerile prezidentiale

PRIM VICEPRESEDINTE, CATALIN PREDOIU, VICTOR PONTA, AMENINTARE, SECURITATE, STABILITATE, ROMANIA, SCHIMBARE COD PENAL, DESTRUCTURARE DNA, AMENINTARI, MAGISTRATI, OPOZITIE, PRACTICI NEDEMOCRATICE, FURT

Prim-vicepresedintele PDL CATALIN PREDOIU a declarat luni ca in opinia sa dreapta nu poate astepta 2016 si este nevoie de un GUVERN DE CENTRU-DREAPTA cat mai RAPID dupa alegerile prezidentiale din noiembrie, potrivit Agerpres.

“Daca voi fi ales presedinte, voi da romanilor un GUVERN DE CENTRU-DREAPTA cu un alt premier. Nu putem astepta 2016. Ponta e un pericol. Vreau GUVERN DE CENTRU-DREAPTA (PPE) cat mai repede dupa prezidentiale”, a afirmat Predoiu, candidatul PDL la alegerile prezidentiale, intrebat despre nominalizarea lui KLAUS IOHANNIS din partea PNL candidat la alegerile prezidentiale.

Citeste si: CATALIN PREDOIU: Negocierile cu PNL ar fi ESUAT daca nu se facea CONCESIA legata de NUMELE formatiunii politice

El a adaugat ca un GUVERN DE CENTRU-DREAPTA poate fi instalat, dupa scrutinul prezidential, in baza prevederilor constitutionale.

“Constitutional. Cu autoritatea voturilor pe care un presedinte proaspat ales le are in spate, voi cere politicienilor sa dea tarii un guvern responsabil cu majoritate de centru-dreapta. Nu-l mai putem lasa pe iresponsabilul Ponta sa prabuseasca Romania”, a spus prim-vicepresedintele PDL.

Citeste si: KLAUS IOHANNIS ESTE NOUL CANDIDAT AL LIBERALILOR PENTRU PREZIDENTIALE

KLAUS IOHANNIS a fost desemnat luni candidat al PNL la alegerile prezidentiale.