CATALIN PREDOIU i-a facut CADOU lui VICTOR PONTA un TRICOU pe care scrie “Eu nu mint” si “Eu nu sunt Ponta”

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca “Victor Ponta face bilanturi ca Ceausescu” si a adaugat ca liberalii s-au gandit sa ii faca cadou un TRICOU pe care scrie pe fata “Eu nu mint”, iar pe spate – “Eu nu sunt Ponta”, pe care sa il poarte cand se duce la Inalta Curte si in strainatate.

“Inteleg ca domnul Victor Ponta si-a facut un bilant al mandatului de premier. Eu va propun sa vorbim despre adevar. Noi, cei din PNL, nu mintim, noi nu suntem Victor Ponta. Ati observat ca bilantul pe care si l-a facut domnul Ponta nu a mai fost triumfalist, pe Arena Nationala, asa cum a procedat anul trecut. Poate va intrebati de ce”, a spus CATALIN PREDOIU.

Citeste si: VICTOR PONTA: Vom face un BILANT al celor trei ani de GUVERNARE

“Domnului Ponta ii este frica pentru ca nu a facut milionul de locuri de munca pe care l-a promis, ca nu a facut reforme structurale, pentru ca nu a facut privatizari. Ii este frica pentru ca 150.000 de IMM-uri au dat faliment in timpul mandatului domniei sale, pentru ca nu a contractat noi autostrazi. Ce se construieste acum se construieste pe contractari anterioare mandatului sau. Ii este frica de muncitorii de la Mioveni pe care i-a lasat fara Autostrada Pitesti-Sibiu. Ii este frica de copiii care au ramas fara manuale scolare fara ca nimeni sa raspunda. Ii este frica de cei 40.000 de copii neinscrisi in clasa intai, de parintii celor 50% dintre absolventii care au picat bacalaureatul”, a mai spus prim-vicepresedintele PNL.

Citeste si: VICTOR PONTA, BILANT dupa 3 ANI DE GUVERNARE: Senatorii nu sunt angajatii DNA, am vorbit cu ministrul despre asta. UPDATE

“Ponta nu va face nimic, pentru ca ii este frica sa dea ochii cu oamenii pe care i-a mintit! Dar, domnul Ponta face bilanturi… Pentru ca tot isi aniverseaza bilantul, ne-am gandit sa-i facem un cadou. Un tricou pe care scrie: «Eu nu mint/ Eu nu sunt Ponta». Sa il poarte in strainatate, poate asa o sa il ia cineva in serios. Ii mai facem cadou si bonul fiscal — sa participe la bataia de joc Loteria Bonurilor, in timp ce in mandatul lui s-a facut jaf la Loteria Nationala”, a mai declarant CATALIN PREDOIU.