CATALIN PREDOIU: I-am trimis DECLARATIA mea lui VICTOR PONTA, la sediul PSD, cu CONFIRMARE DE PRIMIRE. FOTO in articol

Prim-vicepresedintele PNL, CATALIN PREDOIU, a anuntat, pe pagina sa de Facebook, ca i-a trimis premierului VICTOR PONTA la sediul PSD, cu CONFIRMARE DE PRIMIRE, declaratia sa prin care il provoaca pe acesta sa iasa din politica daca se dovedeste ca el nu este suspect in vreun dosar.

“Am trimis declaratia mea lui Ponta, la sediul PSD, cu confirmare de primire. Ii adresez din nou provocarea: daca eu sunt suspect in vreun dosar, ies din politica, daca nu, sa iasa el. Si inca ceva: indiferent cate campanii calomnioase vor initia PSD-Ponta, nu vor opri Programul de Guvernare al PNL. Acesta va iesi din dezbateri publice mult consolidat si imbunatatit cu sugestiile mediului de afaceri, sindicatelor, societatii civile. Un program construit cu romanii, care se va perfectiona permanent prin sugestiile lor. Programul de Guvernare al PNL va fi inceputul sfarsitului lui Ponta”, scrie CATALIN PREDOIU.

Citeste si: GABRIELA FIREA ii raspunde lui CATALIN PREDOIU: Nu DEMISII IN ALB ne intereseaza

Vineri, PSD i-a cerut demisia lui CATALIN PREDOIU din functiile politice detinute in PNL, in urma dezvaluirilor referitoare la sustinerea campaniei sale electorale din 2008 din Buzau, pentru care este urmarit penal GEORGE SCUTARU.

Citeste si: CATALIN PREDOIU il provoaca pe VICTOR PONTA: Ii propun sa semnam o declaratie comuna. VIDEO

Sursa foto: facebook.com