CATALIN PREDOIU il intreaba pe VICTOR PONTA despre negocierile pentru memorandumul cu KAZMUNAIGAS

Prim-vicepresedintele ACL, CATALIN PREDOIU, a formulat duminica, intr-o conferinta de presa, o serie de intrebari adresate candidatului PSD-UNPR-PC, VICTOR PONTA, cu privire la negocierea si semnarea de catre Guvern a memorandumului cu KAZMUNAIGAS, reprezetantul ACL afirmand ca prin acest document companiei respective i s-a facut de catre Guvern “un cadou de sute de milioane de euro”.

“Il intreb public pe domnul Ponta daca a semnat memorandumul Guvernului prin care a facut cadou KAZMUNAIGAS sute de milioane de euro. Il intreb public daca a negociat acest memorandum in Dubai. Il intreb public daca la aceste negocieri au participat persoane din afara Guvernului”, a afirmat Predoiu.

Citeste si: CATALIN PREDOIU: VICTOR PONTA si TITUS CORLATEAN fac un COMPLOT pentru turul doi

De asemenea, el l-a mai intrebat pe VICTOR PONTA daca a primit mita pentru memorandum. “Il intreb public daca a primit mita pentru acest memorandum ca sa ne lamurim cu semnaturile”, a spus prim-vicepresedintele ACL.

Citeste si: CATALIN PREDOIU: Sper ca la PSD deciziile sa nu fie luate de cei cu “RAZBOAIE CIVILE in cap”

La solicitarea unui jurnalist pe ce anume se bazeaza in formularea acestor afirmatii, CATALIN PREDOIU a raspuns ca “orice intrebare pleaca de la o informatie”.