CATALIN PREDOIU il provoaca pe VICTOR PONTA: Ii propun sa semnam o declaratie comuna. VIDEO

Catalin Predoiu a declarat, vineri, la postul B1Tv, ca nu se asteapta ca partidul sa il apere si ca in cazul in care va fi declarat „suspect” in vreun dosar, va demisiona pe loc. Acesta ii propune lui Victor Ponta sa semneze o declaratie comuna prin care fiecare sa-si ia angajamentul conform caruia Predoiu va demisiona in cazul in care ar avea probleme cu justitia, iar in caz contrar demisia sa-i revina lui Ponta. 

Declaratia lui Predoiu vine in contextul acuzatiilor aduse de PSD privind banii primiti mita de catre George Scutaru pentru a finanta campania electorala a prim-vicepresedintelui PNL din 2008. 

CITESTE SI: CATALIN PREDOIU: De ce depinde CADEREA Guvernului PONTA. E vorba de un efort de echipa

I-am propus domnului Victor Ponta sa facem urmatorul lucru. Daca voi fi suspectat, subliniez suspect, de o fapta de corupție intr-un dosar de corupție, eu plec din viața publica pe loc, dar pe loc. Nu astept sa ma apere partidul, cum l-a aparat PSD pe Dan Sova, nu astept sa ma miruiasca cineva, nu astept sa creez o problema nimanui. Stiu exact ce am facut in viața asta si stiu si ce nu am facut. Il provoc si pe domnul Victor Ponta sa faca acest gest, daca tot si-a pus colegii sa faca un astfel de comunicat mizerabil, atunci sa-si asume. Luni o trimit la cabinet. Nu intenționez sa fac un gest de imagine, dar asa nu se mai poate. Ori ramanem cei seriosi in politica ori pleaca ceilalți. Acest document nu il vad ca pe un marketing politic, nu ii cer acelasi lucru. Ori semnezi asta si pleci dumneata din politica ori iți ceri scuze public si spui: „Nu mai fac”. Desi si-a mai cerut scuze odata. Nu-l obliga la nimic. Il obliga sa devina la ce pretinde ca vrea sa fie, un om de stat, nu un om de politica mica”, a declarat Predoiu.

Sursa foto si video www.b1.ro