CATALIN PREDOIU, intalnire cu DEAN THOMPSON la Ambasada SUA in Romania

CATALIN PREDOIU, prim-vicepresedinte al PNL si fost ministru al Justitiei, s-a intalnit in aceasta dimineata cu DEAN THOMPSON, insarcinatul cu afaceri al SUA la Bucuresti.

Intalnirea a avut loc la sediul ambasadei Statelor Unite la Bucuresti si a durat aproximativ o ora. Intrevederea nu a avut un caracter public, iar continutul discutiilor dintre cei doi raman, pentru moment, necunoscute.

CITESTE SI: LOVITURA PENTRU DNA! SENATUL a VOTAT modificarea CODULUI DE PROCEDURA PENALA

Reprezentanta diplomatica a SUA este, insa, extrem de preocupata de modificarile pe care parlamentarii din arcul guvernamental vor sa le aduca Codului Penal si Codului de Procedura Penala, pentru a afecta lupta anticoruptie. In urma cu cateva zile, DEAN THOMPSON a discutat pe aceasta tema cu VALERIU ZGONEA, presedintele Camerei Deputatilor, si CALIN POPESCU TARICEANU, presedintele Senatului, informeaza Evz.

CITESTE SI: CALIN POPESCU TARICEANU, dupa intalnirea cu DIPLOMATII straini: S-au cerut LAMURIRI legate de LEGISLATIA PE JUSTITIE. UPDATE 

In mandatul lui CATALIN PREDOIU, Ministerul Justitiei a elaborat si promovat atat noul Cod Penal, cat si noul Cod de Procedura Penala.

Sursa foto www.evz.ro