CATALIN PREDOIU: KLAUS IOHANNIS a inteles MESAJUL poporului

CATALIN PREDOIU, PNL, RENUNT, PROTESTE, GUVERNUL PONTA, VICTOR PONTA, LANT UMAN, MITING, PSF, AMANARE, CONTRAMITING

CATALIN PREDOIU, prim-vicepresedintele PNL,  a vorbit despre posibilitatea schimbarii GUVERNULUI PONTA, in contextul declaratiilor presedintelui ales Klaus Iohannis, dar si a votului din 16 noiembrie.

In cadrul unui interviu acordat postului de televiziune Digi 24, PREDOIU a fost rugat sa comenteze faptul ca presedintele ales KLAUS IOHANNIS parea, in timpul campaniei electorale, dispus sa incerce orice colaborare, iar ulterior a facut declaratii cu un mesaj clar indreptat impotriva premierului VICTOR PONTA.

CITESTE SI: VICTOR PONTA a dezvaluit cine l-a oprit sa RENUNTE dupa ALEGERI si cand va DEMISIONA

CATALIN PREDOIU a explicat ca Iohannis a aratat ca a inteles mesajul transmis de catre alegatori pe 16 noiembrie.

“Votul din 16 noiembrie a dat un alt mesaj. Cu totii asteapta altceva. Mesajul dat de presedintele Iohannis arata faptul ca a inteles ce vrea poporul. Prima calitate a unui presedinte este sa inteleaga ce vrea poporul. La ora aceasta nu exista un om politic mai legitim decat presedintele ales KLAUS IOHANNIS, care abia a trecut prin focul unor alegeri, din care a iesit invingator. El trebuie sa asculte si sa inteleaga mesajul poporului, respectiv construirea unei alt fel de guvernari. KLAUS IOHANNIS a inteles mesajul poporului, si anume ca domnul Ponta trebuie sa plece”, a declarat CATALIN PREDOIU.

CITESTE SI: Dan Diaconescu a exclus sase parlamentari din PPDD si si-a reafirmat sustinerea pentru Guvernul Victor Ponta 

Sursa foto: realitatea.net