CATALIN PREDOIU: Negocierile cu PNL ar fi ESUAT daca nu se facea CONCESIA legata de NUMELE formatiunii politice

PRIM VICEPRESEDINTE, CATALIN PREDOIU, VICTOR PONTA, AMENINTARE, SECURITATE, STABILITATE, ROMANIA, SCHIMBARE COD PENAL, DESTRUCTURARE DNA, AMENINTARI, MAGISTRATI, OPOZITIE, PRACTICI NEDEMOCRATICE, FURT

CATALIN PREDOIU, prim-vicepresedintele PDL, a declarat ca negocierile cu PNL ar fi ESUAT daca PDL nu facea CONCESIA legata de numele formatiunii rezultate in urma FUZIUNII.

“Daca pleci de la premiza ca intr-o negociere trebuie sa obtii 100 la suta, atunci orice negociere fie nu se incheie cu un acord, fie e o negociere care nemultumeste. Intr-o negociere nu poti sa obtii tot. E un of ca nu am reusit sa impunem chestiunea cu NUMELE. Sunt la fel de apropiat de PNL cum sunt toti colegii din PDL. Eu cu PNL, am colaborat ca ministru independent bine. Sunt membru al PDL si m-am legat sufleteste de acest partid. Nu mi-a fost usor sa inchei aceste negocieri. Vom decide pe 26 iulie asupra fuziunii”, a spus Predoiu intr-o emisiune de la Realitatea TV.

Citeste si: SORIN FRUNZAVERDE: Fuziunea PNL-PDL este CEL MAI IMPORTANT moment politic pre-electoral

Predoiu a mai aratat ca NEGOCIERILE cu PNL ar fi putut ESUA. “Rog colegii din PDL sa inteleaga ca alternativa acestei CONCESII, legata de NUME, ar fi fost ruperea negocierilor si inchiderea proiectului. Sper ca viitorul sa ne arate ca a fost solutia corecta”, a adaugat Predoiu.

Citeste si: GHEORGHE FLUTUR a dezvaluit cum va arata sigla noului partid format din PNL si PDL

“Mai mult ca niciodata, in aceasta toamna, noi trebuie sa facem campanie pentru Romania. Noi nu putem lasa puterea politica toata in mana PSD. E un pericol pentru Romania. E vorba de un partid care incearca sa acapareze pas cu pas toata puterea”, a mai spus Predoiu.