CATALIN PREDOIU: NU EXISTA TENSIUNI intre mine si presedintele KLAUS IOHANNIS

Prim-vicepresedintele PNL CATALIN PREDOIU a declarant sambata, la Adevarul Live, ca NU EXISTA TENSIUNI intre el si presedintele KLAUS IOHANNIS.

“N-a existat tensiune intre mine si domnul presedinte Iohannis nici la momentul in care dansul nu era nici macar candidat, cum nu exista nici acum. Ultimele dialoguri pe care le-am avut au fost in sensul de a ne concentra fiecare pe ce avem de facut. Nu este un subiect”, a spus Catalin Predoiu, raspunzand la o intrebare referitoare la relatiile pe care le are cu presedintele KLAUS IOHANNIS.

Citeste si: CATALIN PREDOIU a lansat un ATAC DUR la adresa celor care vor sa amane schimbarea Guvernului

Totodata, CATALIN PREDOIU a fost intrebat daca ar fi bine ca PNL sa intre repede la guvernare. “Trebuie sa definim ce inseamna repede. “Suntem in ceasul al 12-lea si trebuie sa dam Romaniei o guvernare de secol XXI, care sa produca o rupere de ritm, nu doar sa bifeze niste casute. (…) Nimeni nu spune ca maine se poate produce o schimbare politica majora in Romania. O schimbare trebuie pregatita cu atentie. Romania are nevoie de o guvernare profesionista, iar acest lucru cere timp. Haideti sa nu ne crispam. Injectia de reponsabilitate din 16 noiembrie va produce efecte”, a raspuns CATALIN PREDOIU.

Citeste si: CATALIN PREDOIU: GUVERNUL CORUPT neocomunist PONTA-PSD trebuie INLOCUIT

Vorbind despre actualul Guvern VICTOR PONTA, prim-vicepresedintele PNL a mai precizat ca acesta “ar trebui sa munceasca de doua ori mai mult fata de orice alt guvern pentru ca are o problema de credibilitate”.

Nu in ultimul rand, intrebat daca va pastra si vreun ministru PSD, in cazul ajungerii la guvernare, fostul ministru al Justitiei a explicat: “Nu trebuie sa mai punem culoarea politica inainte de orice. Trebuie sa punem competenta”.