CATALIN PREDOIU: Prietenii premierului VICTOR PONTA sunt INTANGIBILI

Votul dat in Senat pentru respingerea cererii de RETINERE si ARESTARE PREVENTIVA a senatorului PSD DAN SOVA demonstreaza, inca o data, ca “prietenii lui VICTOR PONTA sunt INTANGIBILI”, acesta fiind un “nou exemplu al societatii omenoase” promovate de premier, a declarat, miercuri, prim-vicepresedintele PNL CATALIN PREDOIU.

“Votul pentru DAN SOVA este un exemplu al «societatii omenoase»: prietenii lui PONTA sunt INTANGIBILI. Cat timp va exista guvernul PONTA, coruptii stau linistiti. Cum e cu «interesul national»?”, a declarat CATALIN PREDOIU. Rezultatul oficial al votului senatorilor in cazul cererii DNA vizandu-l pe DAN SOVA a fost anuntat in plen, Senatul neincuviintand arestarea preventiva a acestuia, ca urmare a faptului ca nu a fost intrunit votul majoritatii.

CITESTE SI: DAN SOVA, dupa votul colegilor: Astept sa trimita cineva DOSARUL in INSTANTA pentru a ma APARA 

Potrivit anuntului oficial facut in plen in urma numaratorii voturilor, ca urmare a faptului ca nu a fost intrunit votul majoritatii senatorilor, Senatul nu incuviinteaza arestarea preventiva a lui DAN SOVA. Numarul total al senatorilor este de 168, majoritatea fiind, astfel, de 85 de parlamentari. Din cele 151 de vorturi exprimate in cazul solicitarii vizandu-l pe DAN SOVA, au fost inregistrate 79 de optiuni “pentru”, 67 “contra”, iar cinci voturi au fost anulate. Votul a fost secret, cu bile.

Sursa foto: realitatea.net