CATALIN PREDOIU: PSD FACE POLITIE POLITICA

CATALIN PREDOIU, prim-vicepresedinte al PNL, sustine ca practicile folosite de primarul de Iasi GHEORGHE NICHITA  si demonstrate de procurorii DNA arata de fapt practicile tipice de POLITIE POLITICA folosite de liderii PSD.

„Practicile primarului Iasiului demonstreaza ca liderii PSD: 1) folosesc administratia si bunurile statului in interes personal si 2) fac POLITIE POLITICA”, comenteaza CATALIN PREDOIU pe pagina sa de Facebook.

 CITESTE SI: PREDOIU: Premierul isi face o lume ‘PONTISTA’, cu accente de DICTATURA. Copiaza din TRAIAN BASESCU 

„Imprejurarea ca pana si un europarlamentar (Catalin Ivan) a fost “filat” nelegal, da abuzului PSD o dimensiune europeana. Oare ce gandesc liderii Parlamentului European vazand ca un primar de mare oras pune ilegal Politia pe urmele unui europarlamentar? Ce fel de aplicare a Programului Stockholm pentru un spatiu european al Securitatii, Libertatii si Justitiei face un primar ca cel al Iasiului?

Aici nu-i vorba doar de pericol public local, ci, prin simbolismul intregului caz, de un pericol pentru interesele statului, care trebuie sa respecte drepturile omului si statutul europarlamentarilor. Ma intreb de ce intelectualitatea Iasiului, oras care isi revendica leadershipul in industrii creative si cultura, e pasiva fata de aceasta rusine atrasa asupra propriului oras?”, se intreaba CATALIN PREDOIU.

CITESTE SI: PREDOIU, ATAC la PONTA: A folosit ILEGAL si IMORAL fotografia PRESEDINTELUI. E o BATJOCURA 

Sursa foto: adevarul.ro