CATALIN PREDOIU: PSD pregateste temenic FURTUL ALEGERILOR PREZIDENTIALE

PRIM VICEPRESEDINTE, CATALIN PREDOIU, VICTOR PONTA, AMENINTARE, SECURITATE, STABILITATE, ROMANIA, SCHIMBARE COD PENAL, DESTRUCTURARE DNA, AMENINTARI, MAGISTRATI, OPOZITIE, PRACTICI NEDEMOCRATICE, FURT

CATALIN [PREDOIU, prim-vicepresedintele PDL,  i-a solicitat, duminica, premierului VICTOR PONTA sa anunte ca nu mai sustine proiectul privind MODIFICAREA LEGII STS, adoptat tacit de Camera si aflat in dezbaterea Senatului, precum si faptul ca majoritatea pe care o controleaza il va respinge.

CATALIN PREDOIU a sustinut, intr-o conferinta de presa, ca PSD si aliatii sai de guvernare pregatesc “temeinic” FURTUL ALEGERILOR PREZIDENTIALE, prin manevre politice si guvernamentale.

CITESTE SI: MIHAI RAZVAN UNGUREANU: PSD pregateste un TRIO APOCALIPTIC pentru urmatorii ani 

El a spus ca in acest sens au fost derulati mai multi pasi si ca primul dintre acestia – cel privind incercarea de preluare a STS in subordinea Guvernului – fiind facut in ruma cu mai multe luni.

“Pe 3 februarie, dupa tragicul accident din Apuseni, premierul PONTA anunta intentia de a prelua STS de sub autoritatea CSAT. Acest proiect de lege privind modificarea Legii STS a fost adoptat tacit de Camera si se afla acum la Senat. Ii cer public premierului PONTA sa anunte ca nu va mai sustine acest proiect si ca majoritatea pe care o controleaza il va respinge”, a spus PREDOIU.

CITESTE SI: ELENA UDREA: Tara arde si VICTOR PONTA se piaptana

El a mai spus ca nu are dubii cu privire la corectitudinea STS in procesul electoral, dar a apreciat ca o astfel de masura ar putea “timora” electoratul si ar da un semnal de forta menit “sa intimideze”.

Sursa foto: realitatea.net