CATALIN PREDOIU raspunde ATACURILOR lui VICTOR PONTA

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu a raspuns duminica ATACURILOR premierului VICTOR PONTA care il critica pentru ca a facut parte din Guvernul Boc si a contrasemnat masurile de austeritate luate de acesta.

CATALIN PREDOIU ii aminteste lui VICTOR PONTA ca a facut si el parte din Guvernul PDL-PSD “al lui Basescu”, in care nu facea altceva decat sa il “toarne” pe Mircea Geoana la PDL.

Citeste si: Predoiu ii da REPLICA lui Tariceanu: Daca nu il OPREAM in Guvern, era astazi langa VLASOV

“Victore, si TU ai facut parte din Guvernul PDL-PSD «al lui Basescu». E drept ca nu unde ai cerut, la Justitie, e drept ca plecai invariabil la televizor la jumatatea sedintei, e drept ca nu te-am vazut facand nimic notabil in afara de a-ti sapa presedintele de partid, pe Geoana, cel pe care-l turnai la PDL, dar erai acolo. Iar salariile le-ai intregit cu banii pregatiti de guvernele Boc. Daca MRU mai apuca o saptamana de guvernare, facea el reintregirea. Nu-i frumos sa dai mereu vina pe altii si sa te lauzi cu munca altora. Lupta-te, dar fii corect!”, a scris CATALIN PREDOIU intr-o prima postare pe pagina sa de Facebook.

Citeste si: CATALIN PREDOIU: PRIORITATILE PROGRAMULUI DE GUVERNARE al PNL sunt educatia, sanatatea, cultura si repornirea motoarelor economice

“Ponta minte si duminica! Sa arate delegatia de avocat pentru dosarul in care pretinde ca am reprezentat o companie care a concediat 2000 de oameni!”, a adaugat intr-o postare ulterioara CATALIN PREDOIU.

Sursa foto: facebook.com