CATALIN PREDOIU, recomandare pentru VICTOR PONTA: Mai bine vinzi TABLOURI din COLECTIA VALCOV

Prim-vicepresedintele PNL CATALIN PREDOIU i-a recomandat premierului VICTOR PONTA sa vanda TABLOURI din colectia fostului ministru de Finante DARIUS VALCOV, pentru a acoperi “datoriile vanzatorilor de covrigi” inchisi “cu ANAF-ul”.

“Propunere pentru Ponta: vinzi cateva tablouri din colectia Valcov si acoperi datoriile vanzatorilor de covrigi pe care i-ai inchis cu ANAF-ul. Ai recupera mai multi bani decat profitul vanzatorilor de merdenele pe un an de zile”, a scris CATALIN PREDOIU pe pagina sa de Facebook.

Citeste si: VICTOR PONTA: Exista o FRATIE A EVAZIONISTILOR FISCALI

Prim-ministrul VICTOR PONTA a comentat luni faptul ca ANAF a inchis localuri pentru sume nedeclarate foarte mici, afirmand ca “exista o fratie a evazionistilor fiscali”.

“Daca exista abuzuri, cu siguranta aceste abuzuri trebuie sa fie sanctionate. Exista o fratie a evazionistilor fiscali”, a spus VICTOR PONTA.

Citeste si: VICTOR PONTA: REDUCEREA TVA ar putea fi adoptata mai REPEDE

Agentii ANAF au inchis 177 de magazine si localuri din toata tara, in luna martie, dupa ce au fost gasite sume in casa de marcat ce nu puteau fi justificate. Unele dintre localuri au fost inchise si pentru o sume nedeclarate de trei lei.