Catalin Predoiu se va ocupa de coordonarea guvernului alternativ al PDL

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat luni ca prim-vicepresedintele PDL, Catalin Predoiu, se va ocupa de coordonarea “guvernului alternativ” al PDL.

Anuntul lui Blaga vine dupa ca Catalin Predoiu a fost numit sambata, in sedinta CNC a PDL, prim-vicepresedinte al partidului in care s-a inscris vineri. 

Fost membru PNL, Catalin Predoiu ocupa in PDL functia de prim-vicepresedinte, infiintata de democrat-liberali special pentru acesta. Consiliul National de Coordonare al Partidului Democrat Liberal l-a validat pe Catalin Predoiu in functia prim-vicepresedinte cu 552 de voturi “pentru” si 8 “impotriva”.

Disparut din viata politica dupa ce USL a preluat fraiele puterii, Predoiu se intoarce, iata, acum cu o mutare neasteptata, care poate oferi surprize pe viitor. 

De profesie avocat, Catalin Predoiu a fost ministru independent al Justitiei in Guvernul Calin Popescu Tariceanu, precum si in guvernele Boc si Ungureanu, fiind singurul ministru mentinut in functie in patru guverne consecutive.

Predoiu a ocupat si functia de premier interimar in perioada dintre demisia guvernului Boc si investitura guvernului MRU. Dupa ce USL a preluat puterea, Catalin Predoiu a disparut din viata publica.

Sursa foto: Realitatea TV