CATALIN PREDOIU si-a depus candidatura pentru PRIMARIA CAPITALEI! Ce promite liberalul

Prim-vicepresedintele PNL  CATALIN PREDOIU si-a depus, marti, candidatura pentru PRIMARIA CAPITALEI. “Zarurile au fost aruncate – rien ne va plus. (…) Daca bucurestenii imi vor acorda votul si increderea lor, voi face ca in primarie banul sa fie cheltuit cu transparenta si eficienta”, a spus Predoiu, dupa ce si-a depus candidatura la Biroul Electoral Municipal (BEM).

Acesta a aratat ca obiectivul sau principal este sa consolideze bugetul Bucurestiului. “Voi aduce bani la Primaria Bucuresti. Nu voi jumuli Primaria Bucuresti”, a declarat liberalul. CATALIN PREDOIU a sustinut ca are experienta in conducerea administratiilor si in domeniul afacerilor.

In privinta semnaturilor pentru candidatura sa, el a aratat ca nu este deloc ingrijorat. “Stiu ca exista suspiciuni. Mi-a parut destul de exagerat sa mi se formuleze o plangere penala chiar inainte de a-mi depune candidatura, dar nu sunt deloc ingrijorat pentru ca am incredere in colegii care au controlat acest proces.

CITESTE SI: BLAGA A DEZVALUIT CUM VA FACE PNL ROST DE BANII NECESARI PENTRU CAMPANIA ELECTORALA

Nu m-a preocupat nicio clipa numarul de semnaturi, daca acest numar a fost legal si este legal intrunit eu ma declar multumit”, a declarat CATALIN PREDOIU. El a afirmat, cu privire la “decalogul” propus de candidatul PSD la Primaria Generala, Gabriela Firea, ca aceasta ar trebui sa faca agenda politica a social-democratilor.

“Cred ca doamna Firea trebuie sa-si propuna sa puna agenda politica la varful PSD, partid care se confrunta cu grave probleme de integritate, care isi calca in picioare propriul decalog al integritatii si abia dupa ce iese din postura in care se afla de candidat al unui grup de politicieni PSD certati cu legea, sanctionati de lege, de justitie isi poate propune sa faca agenda politica in Bucuresti”, a spus liberalul.

Sursa foto: pnl