CATALIN PREDOIU si RAZVAN MIRONESCU la plantat de puieti in SECTORUL 6

CATALIN PREDOIU si RAZVAN MIRONESCU, candidatii PNL la PRIMARIA CAPITALEI, respectiv PRIMARIA SECTORULUI 6, au plantat sambata mai multi puieti de platan, alaturi de copiii de la fundatia Metropolis in doua locatii din SECTORUL 6: Complexul ANL Brancusi si zona Crangasi.

“Ma bucur in primul rand ca am fost alaturi de cei mai mici in aceasta actiune de a planta cativa copaci. E un gest simbolic, fara indoiala, care vrea sa spuna ca suntem interesati de largirea suprafetelor de spatiu verde, pana la atingerea unei cote in standardele europene de 26 mp/locuitor. Suntem departe de acest obiectiv, sunt multe spatii verzi care au fost distruse in Bucuresti si exista resurse sa le reconstruim”, a spus CATALIN PREDOIU.

CITESTE SI: MIRONESCU IL ATACA DUR PE FLORESCU: “SPUNETI PUBLIC DE UNDE AVETI BANII INVESTITI IN SUTELE DE MII DE PACHETE!”

“Astazi ne confruntam cu doua problema majore: incalzirea globala si adancirea climatului social negativ. In traducere, despaduriri si griji mai multe decat bucurii. Avem nevoie de oaze de liniste, sa ne aerisim si sa ne incarcam bateriile, dar dam numai peste betoane. M-a bucurat foarte mult initiativa celor de la Fundatia Metropolis si am raspuns cu placere invitatiei  de a planta mai multi puieti de platan impreuna cu copiii. In programul meu de guvernare locala , Regenerarea Urbana a Sectorului 6 , reabilitarea spatiului verde reprezinta o prioritate. Cu aceasta ocazie, vreau sa lansez si o provocare pentru cetatenii Sectorului 6. Ii invit sa inverzim impreuna Sectorul 6 si sa sadim miniparcuri! Daca voi deveni primar, vreau sa daruiesc fiecarui cetatean care vrea sa se implice, posibilitatea sa planteze… un copac, o floare, iarba… pe scurt, o bucurie. Plantand, inverzim impreuna sectorul si experimentam o stare de bine. Pentru mine a fost o experienta de neuitat si sunt convins ca toti cei care au incercat deja asta sunt de acord cu mine.  Imi doresc ca astfel sa conving fiecare cetatean in parte sa pastreze bucuria verdelui si sa-i responsabilizez  pe cei care distrug spatiile verzi.   Vreau sa plantez miniparcuri in intregul sector si sa-l transform intr-o oaza de verdeata. Invit toti locuitorii Sectorului 6 sa mi se alature in acest proiect”, a adaugat RAZVAN MIRONESCU.

Sursa foto: facebook / RAZVAN MIRONESCU