CATALIN PREDOIU va prezenta conducerii PNL stadiul elaborarii PROGRAMULUI de GUVERNARE

Prim-vicepresedintele PNL CATALIN PREDOIU a declarat miercuri ca va prezenta la nivelul conducerii restranse a partidului, in comisia de unificare, stadiul elaborarii PROGRAMULUI de GUVERNARE pe care trebuie sa-l finalizeze pana in 28 februarie, acesta presupunand mai multe etape in urmatorii ani.

CATALIN PREDOIU a fost intrebat care este stadiul elaborarii PROGRAMULUI de GUVERNARE al PNL.”Voi informa astazi comisia de organizare a unificarii despre stadiul elaborarii programului, avem un termen in 28 februarie pentru prezentarea unui proiect si vom respecta acest termen. Colegii lucreaza si lucrurile sunt in grafic”, a afirmat prim-vicepresedintele PNL.

CITESTE SI: CATALIN PREDOIU: Din discutiile cu VICTORIA NULAND a reiesit ca Romania este pe DRUMUL BUN gratie reformarii Justitiei

El a mentionat ca sunt consultari cu societatea civila, experti, economisti, existand si o ”legatura si cu organismele financiare internationale”. PREDOIU a declarat ca PROGRAMUL de GUVERNARE  va fi “rezonant” cu platforma prezidentiala a lui KLAUS IOHANNIS.

“In mod cert va trebui sa vizeze etape, o prima etapa este pana in 2016 daca intram la guvernare, apoi un orizont de patru ani plus alti patru”, a mai spus prim-vicepresedintele PNL. El a fost intrebat daca programul de guvernare va presupune facilitati fiscale pentru investitori.

CITESTE SI: TENTATIVA de PUCI esuata in PNL: CATALIN PREDOIU a incercat sa-l DEBARCE pe VASILE BLAGA 

“Sa stiti ca nu facilitatile fiscale sunt problema in dezvoltarea unei industrii, ci barierele administrative si legislative. Romania, de exemplu, nu a implementat inca complet actul european pentru IMM-uri, si acest act european prevede eliminarea tuturor barierelor administrative si legislative. O companie sa fie infiintata mai repede, cu costuri mai mici si sa aiba posibilitatea sa-si desfasoare afaceri”, a raspuns CATALIN PREDOIU.

De asemenea, el a mentionat ca PROGRAMUL de GUVERNARE se va concentra pe dezvoltarea economiei.

Sursa foto: jurnalul.ro