CATALIN PREDOIU: VICTOR PONTA ar putea pune la dispozitie RESURSELE necesare pentru ANCHETAREA JAFULUI PADURILOR

Prim-vicepresedintele PNL, CATALIN PREDOIU, considera ca premierul VICTOR PONTA, daca vrea sa sprijine actiunile privind defrisarile ilegale, poate pune la dispozitie RESURSELE necesare pentru anchetarea JAFULUI PADURILOR.

“Vorbe sunt multe, fiecare arunca acum cu tot felul de revelatii. Trebuie facut rapid o dezbatere in CSAT, trebuie vazut exact ce tranzactii au fost ilegale si anchetate urgent. Daca domnul Ponta vrea sa sprijine, atunci sa puna la dispozitia DNA un supliment de procurori specializati pe acest tip de jaf. Trebuie sa informatizam harta padurilor – in trei ani se putea face, sa facem un sistem in care orice fel de exploatare sa fie facuta transparent, cu licitatii publice”, a declarat fostul ministrul, potrivit Digi24.

Citeste si: LUCIA VARGA: PNL ar putea VOTA proiectul de COD SILVIC daca se ELIMINA din text ARTICOLUL 20

In plus, CATALIN PREDOIU este de parere ca in cei trei ani de cand VICTOR PONTA este premier “trebuia sa aiba pe masa toate aceste probleme. S-a trezit acum, invocand in mod mincinos un interes care nu exista”.

Citeste si: TRAIAN BASESCU, despre SCANDALUL CODULUI SILVIC: Nicio tabara nu vrea sa puna PUNCTUL PE I – INCETAREA sau RATIONALIZAREA TAIERILOR

Totodata, CATALIN PREDOIU subliniaza ca “in urma cu cativa ani de zile a formulat in calitate de parlamentar un amendament care permitea taierile acestea dincolo de orice limita, acum vine si spune ca e preocupat de paduri. Asta e problema pe care evita sa o explice”.