CATALIN PREDOIU: VICTOR PONTA si TITUS CORLATEAN fac un COMPLOT pentru turul doi

Premierul VICTOR PONTA si ministrul TITUS CORLATEAN ar pune la cale” un COMPLOT” in privinta votului din turul doi al prezidentialelor prin refuzul de a organiza sectii de votare suplimentare in diaspora, a declarat, duminica, prim-vicepresedintele ACL CATALIN PREDOIU.

Predoiu a mentionat ca saluta manifestatiile de sambata din mai multe orase din tara, organizate in semn de solidaritate cu votantii din diaspora, si ca ACL nu a avut vreo implicare in aceste actiuni.

Citeste si: PROTESTE pentru ALEGERI CORECTE in mai multe mari orase din tara. Bucurestenii au manifestat in fata sediului MAE

”As dori sa salut spiritul civic al tuturor romanilor care in ultimele zile au protestat fata de incercarea Guvernului Ponta, fata de incercarea candidatului VICTOR PONTA de a manipula voturile romanilor pentru alegerile pentru presedintia Romaniei. In acelasi timp, doresc sa resping categoric acuzatiile mincinoase facute de VICTOR PONTA si de LIVIU DRAGNEA cu privire la implicarea politica a ACL in aceste demonstratii. Demonstratiile, domnul Ponta, au fost facute spontan, la adresa dumneavoastra si a incercarilor de a fura votul, de catre cetateni cu spirit civic. Acuzatiile fata de implicarea politica in aceste demonstratii sunt o jignire la adresa tuturor cetatenilor romani si reprezinta limitele mentalitatii dumneavoastra care nu poate intelege ca poporul s-a saturat de sfidarea pe care i-o adresati prin guvernare si prin modul in care ati inteles sa faceti aceasta campanie”, a declarat Predoiu.

Predoiu a mai precizat ca ACL a luat act de decizia si precizarile BEC prin care este permisa suplimentarea sectiilor de votare din diaspora, precum si fata de ”refuzul MAE bazat pe minciuna domnului Corlatean”.

Citeste si: MAE a transmis BES propunerile de PERSONAL pentru COMPLETAREA birourilor sectiilor de votare din strainatate

”Aceasta demonstreaza ca am avut dreptate sa cerem demisia din prima clipa a domnului Corlatean, si reiteram aceasta solicitare. Domnul Corlatean nu mai are drept moral si legal sa stea in fruntea ministerului de Externe, abstractie facand de orice chestiuni legate de campanie. Exista obligatia Guvernului de a asigura legalitatea votului”, a mai spus Predoiu.