CATALIN PREDOIU: VICTOR PONTA va da drumul la o actiune majora de SUBMINARE A JUSTITIEI

Premierul propus de PNL, CATALIN PREDOIU, a afirmat sambata, in replica la acuzatiile pe care i le-a adus VICTOR PONTA la Consiliul National al PSD, ca acesta va distruge echilibrele fiscal-bugetare prin Codul Fiscal si ca se pregateste sa atace institutiile anti-coruptie.

“Ponta continua sa ma atace cu lipsa de respect fata de adevar. E si acesta un fel de avantaj pervers. Cand esti un mincinos consacrat si ai obrazul atat de gros, nu-ti mai pasa cat de mult minti. Cel mai grav este ca Ponta va crea doua probleme majore Romaniei”, a scris CATALIN PREDOIU pe pagina sa de Facebook.

Astfel, CATALIN PREDOIU afirma ca VICTOR PONTA “va distruge echilibrele fiscal-bugetare printr-un foc Bengal pe care l-a botezat Cod Fiscal, despre care STIE oficial ca va produce un deficit bugetar riscant de mare”.  

Citeste si: ANUNT BOMBA CATALIN PREDOIU isi poate lua ADIO de la postul de PREMIER

Totodata, el sustine ca premierul “va da drumul unei actiuni majore de subminare a Justitiei prin distrugerea cadrului legislativ si atacarea institutiilor anti-coruptie, vezi pregatirea de artilerie facuta prin declaratiile Severin Georgica-Tariceanu”.

“Exista totusi o veste proasta si pentru Ponta: SUA isi trimit in Romania un Ambasador”, mai scrie CATALIN PREDOIU.

Citeste si: CATALIN PREDOIU raspunde ATACURILOR lui VICTOR PONTA

Reactia lui CATILIN PREDOIU vine dupa ce VICTOR PONTA a declarat sambata ca acesta “nu poate sa fie premier decat daca e Alina Bica langa el”.