CATALIN PREDOIU: Votul prin corespondenta, unul dintre punctele MOTIUNII de CENZURA

MOTIUNEA de CENZURA a PNL va fi depusa cel mai probabil undeva la inceputul lunii iunie iar una dintre teme ar putea fi cea a VOTULUI prin CORESPONDENTA, a declarat vineri prim-vicepresedintele PNL CATALIN PREDOIU.

“Acest lucru se va hotari maine (la reuniunea Consiliului National al PNL de la Pitesti — n.r.), cum va spuneam. Probabil undeva in prima parte a lunii iunie”, a raspuns CATALIN PREDOIU, intrebat cand va fi depusa MOTIUNEA de CENZURA a PNL si daca data de 5 iunie este cea stabilita.

CITESTE SI: ALINA GORGHIU: CONDUCEREA PNL A STABILIT DATA SI TEMA MOTIUNII DE CENZURA

Despre tema MOTIUNII de CENZURA, CATALIN PREDOIU a spus: “Sunt cateva teme in discutie, nu am un mandat sa vi le divulg pana nu le discutam in cadrul partidului, vor fi hotarate maine. Tema se va hotari maine”.

Prim-vicepresedintele PNL CATALIN PREDOIU a afirmat, intrebat daca VOTUL prin CORESPONDENTA ar putea fi unul dintre subiectele MOTIUNII de CENZURA, ca “ar putea sa constituie una dintre aceste teme”.

“In general, temele care-i preocupa pe romani. Va fi o MOTIUNE de CENZURA a romanilor impotriva Guvernului Ponta. O varianta este sa contina mai multe teme”, a spus PCATALIN PREDOIU. El a adaugat ca odata ce motiunea de cenzura va fi depusa, liberalii vor face “toate demersurile parlamentare pentru a fi sustinuta”.

CITESTE SI: GORGHIU: MODIFICARILE la Statut pe criteriile de integritate vor fi supuse aprobarii CN al PNL 

Prim-vicepresedintele PNL participa, la sediul formatiunii, la o sedinta informala a liderilor vechiului PDL pregatitoare inaintea reuniunii Consiliului National al PNL de sambata, de la Pitesti.

Sursa foto: realitatea.net