Locuinta si o firma a lui Catalin Radulescu, deputat PSD, perchezitionate de DNA

Procurorii Departamentului National Anticoruptie (DNA) efectueaza, luni dimineata, perchezitii la locuinta si la o firma a deputatului PSD Catalin Radulescu. 

Perchezitiile se desfasoara la locuinta si la o firma de constructii la care Catalin Radulescu este actionar majoritar, surse judicare afirmand ca anchetatorii cauta documente privind licitatii publice.

Conform unor surse judiciare, la ora transmiterii acestei stiri procurorii DNA verifica mai multe documente la sediul unei firme controlate de Catalin Radulescu si pe care acesta a si administrat-o inainte de a deveni parlamentar. Astfel, sunt vizate documente care au legatura cu licitatii publice pentru asfaltari.

“Stiu exact ce s-a pus la cale si de catre cine, chiar de vineri. Ei s-au dus acolo cu presa, a fost totul aranjat, stiam de vineri ca vor fi o multime de actiuni impotriva mea. Nu vreau sa comentez pentru ca nu ar fi bine, pana la urma verifica o companie. Eu sunt unul dintre patroni, dar este un alt administrator, eu nu am administrat compania si habar nu am ce se intampla in aceasta companie”, a spus deputatul PSD la Antena 3, sustinand ca a fost amenintat.

El a precizat ca administrator al acestei firme este fratele sau, care a fost chemat la actiunea anchetatorilor.

Intrebat daca ii este teama, el a spus ca nu are de ce sa ii fie teama: “De ce sa imi fie teama? Nu mi-e teama, sa le fie teama altora de ce pot eu sa spun. Sunt medic de profesie si toata viata mea am fost in slujba oamenilor. Nu imi fac niciun fel de problema”.

intrebat, de asemenea, de unde crede ca vin amenintarile la adresa sa, el a spus: “Amenintarile pot veni din zona judetului Arges, stiti cum este acest judet (…) Suntem intr-o tara in care totul se face la comanda politica”.

Catalin-Marian Radulescu a fost ales, in 2012, deputat in colegiul uninominal nr. 9 din Arges. El a mai fost deputat si in perioada 1990-1992.

In 2005, el s-a inscris in PSD Arges, iar in 2011 a fost ales vicepresedinte PSD – diaspora si Coordonator PSD – Republica Moldova.

Foto: Ziarul Argesul