CATALIN TEODORESCU a ramas fara IMUNITATE parlamentara

BIROUL PERMANENT al CAMEREI DEPUTATILOR a decis, marti, corectarea erorii materiale in cazul deputatului PDL CATALIN TEODORESCU.

UPATE 13.04: Deputatii au corectat “eroarea materiala” şi au dat unda verde cererii de incuviintare a arestarii deputatului PDL CATALIN TEODORESCU. Ramas fara IMUNITATE parlamentara, Teodorescu poate fi arestat, acesta fiind pus deja sub control judiciar de procurorii DNA, in dosarul ALINEI BICA.

BIROUL PERMANENT a decis corectarea erorii materiale in cazul deputatului PDL CATALIN TEODORESCU, imediat cum incepe plenul presedintele de sedinta va convoca Comisia de validare si numarare a votului care se va intruni si va corecta eroarea materiala, atat din procesul verbal cu ridicarea imunitatii domnului CATALIN TEODORESCU, cat si a domnului MARKO ATTILA, a declarat secretarul Camerei Deputatilor MARCEL CIOLACU, la finalul sedintei BIROULUI PERMANENT.

CITESTE SI: Deputatul CATALIN TEODORESCU, pus sub CONTROL JUDICIAR 

El a explicat ca plenul va lua act de aceasta corectura si se va intruni un nou proces-verbal care va fi citit in fata parlamentarilor. COMISIA JURIDICA a Camerei a decis, luni, ca in cazul lui CATALIN TEODORESCU sa fie indreptata EROAREA MATERIALA prin care un deputat a fost trecut prezent, desi nu a votat, si nu sa se reia votul in plen, a anuntat presedintele comisiei, Bogdan Ciuca.

CITESTE SI: Comisia juridica a decis ca votul in cazul Teodorescu nu trebuie reluat 

Sursa foto: realitatea.net