CATALIN TEODORESCU a primit AVIZ FAVORABIL, MARKO ATTILA a scapat din nou

Comisia Juridica a Camerei Deputatilor va analiza din nou, marti, cererea de incuviintare a ARESTARII PREVENTIVE a deputatilor CATALIN FLORIN TEODORESCU (PDL) si MARKO ATTILA GABOR (UDMR) acuzati de DNA de abuz in serviciu in dosarul ALINEI BICA fosta sefa a DIICOT.

UPDATE 12.50: CATALIN TEODORESCU  a primit AVIZ FAVORABIL pentru ARESTAREA PREVENTIVA din partea Comisiei Juridice! Astazi sau maine va urma votul in Plenul Camerei Deputatilor apoi, in cazul unui vot favorabil, acesta va fi trimis la Ministerul Justitiei si apoi la DNA. TEODORESCU a declarat la aflarea deciziei colegilor: “Sa lasam Justitia sa-si faca treaba”, in timp ce ATTILA nu a fost prezent la sedinta de astazi, insa deputatul UDMR a fost scapat, din nou, de colegii sai.

TEODORESCU si ATTILA faceau parte in 2011 din Comisia Centrala pentru Stabilirea Despagubirilor din cadrul ANRP. Cei doi deputati ar  fi aprobat astfel, alaturi de ceilalti mebrii ai comisiei,  in mod abuziv un raport de evaluare a unui teren de 13 ha despre care ar fi stiut ca este supraevaluat. Astfel prejudiciul in dosar se ridica la peste 62 de milioane de euro, in urma despagubirilor acordate de ANRP in baza raportului supraevaluat.

CITESTE SI: DEPUTATII CATALIN TEODORESCU si MARKO ATILLA au fost SCAPATI de colegi 

Deputatul UDMR Marko Attila Gabor are deja o condamnare definitiva la trei ani de închisoare cu suspendare intr-un dosar in care este acuzat tot de abuz în serviciu privind restituirea unor imobile.

CITESTE SI: MARKO ATILLA, deputat UDMR, condamnat la INCHISOARE cu SUSPENDARE in dosarul MIKO 

Sursa foto: jurnalul.ro