Catalina Grama, alias Jojo, si-a inceput cariera la Hollywood

Catalina Grama, alias Jojo, se pregateste sa devina cunoscuta si la Hollywood! In Romania, actrita este deja foarte cunoscuta de publicul cinefil.

„Dead in Tombstone” este productia in care evolueaza Jojo. Filmul este un western cu accente horror, in care Danny Trejo (Machette, Desperado) este un cowboy care dupa ce este ucis face un pact cu Satana, jucat magistral de Mickey Rourke, care il ajuta sa se razbune. In film apar mai multi actori romani, printre care si Jojo.

„Aceasta este prima mea colaborare cu o echipa de film american. Am avut ocazia sa-i intalnesc pe cei pe care i-am admirat de atatea ori pe ecrane. Se anunta a fi unul dintre cele mai tari filme de actiune in stil western ale anului”, a scris Jojo pe site-ul ei personal.

Produs de Universal Pictures si Castel Film, „Dead in Tombstone” nu este genul de film cu buget mare (doar 5.200.000 de dolari), insa scenariul si mai ales distributia (Mickey Rourke, Danny Trejo si Anthony Michael Hall sunt „specialisti” in productii „ieftine”, carora le creste valoarea prin aparitia lor) il fac sa fie unul dintre cele mai asteptate pelicule ale anului.

Filmarile au avut loc anul trecut, iar productia ar fi trebuit sa se lanseze in decembrie 2012, insa s-a amanat pentru octombrie 2013.

Surse foto: filmetari.com, catalinagrama.com