Cătălina Ponor de nerecunoscut! Transformare uimitoare pentru fosta campioană! Foto în articol

Cătălina Ponor a suferit o transformare radicală în timpul unei ședințe foto din cadrul proiectului Transformări radicale by Jovsky Studio. Supranumită și zeița de la Atena, datorită titlului olimpic câștigat în capitală Greciei în 2004, fosta gimnastă a retrăit momentele magice de acum 14 ani.

Cătălina Ponor a avut parte de un machiaj spectaculos, o coafură impresionantă şi o ţinută care te trimit cu gândul la Grecia. Pentru cineva care adoptă în general un stil lejer, schimbarea a fost foarte mare.

Citește și: BRIGITTE NIELSEN, FOSTA NEVASTĂ A LUI SYLVESTER STALLONE, ÎNSĂRCINATĂ A 5-A OARĂ LA 54 DE ANI

“În general adopt un machiaj natural, outfit casual și cât mai lejer așa că m-am bucurat de această transformare, a fost o provocare pentru mine, cu tot ce a implicat ea: de la make-up, păr, outfit și până la toată desfășurarea de forțe de care am avut parte. M-am bucurat să-mi reamintesc un moment care a însemnat atât de mult pentru mine. Mulțumesc echipei și tuturor celor care au participat la acest episod frumos”, a mărturisit Cătălina Ponor.

“Acest tip de coafură este printre preferatele mele, este o coafură grecească, o coafură care exprimă feminitate, elegantă, stil, voluptate, mai ales dacă le adaptezi unui personaj puternic, cum e Cătălina. Plus că este o mare onoare pentru noi să lucrăm cu o  campioană, ne-a inspirat cu reușitele ei, ne-am relaxat și am lucrat foarte bine împreună, deși la început am avut cu toții emoții să o avem în salon”, a declarat, la rândul său, Adrian Perjovschi, coordonatorul proiectului Transformări radicale by Jovsky Studio.

Sursa foto: facebook / catalina ponor