CATALINA PONOR va fi PORTDRAPELUL ROMANIEI la ceremonia de deschidere a JO de la RIO

Presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR), Alin Petrache, a anuntat ca gimnasta CATALINA PONOR va fi PORTDRAPELUL ROMANIEI la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de vara de la Rio de Janeiro, informeaza Agerpres.

”Avand in vedere ca hotararea Federatiei Romane de Gimnastica privind locul cota primit la JO 2016 este CATALINA PONOR, aceasta a fost aleasa de Comitetul Executiv al COSR sa fie PORTDRAPELUL ROMANIEI la JO”, a declarat Alin Petrache pentru Agerpres. Ceilalti sportivi nominalizati pentru a purta drapelul Romaniei au fost gimnastul Marian Dragulescu, jucatoarea de tenis Simona Halep, handbalista Cristina Neagu si tragatorul de tir Alin Moldoveanu. 

CATALINA PONOR a primit cele mai multe voturi din partea Comitetului Executiv si ea este alegerea noastra pentru PORTDRAPELUL ROMANIEI la JO 2016”, a mai adaugat Petrache. CATALINA PONOR  se afla la a treia participare la Jocurile Olimpice, dupa cele din 2004 (Atena) si 2012(Londra). CATALINA PONOR are in palmares 5 medalii olimpice, dintre care 3 sunt de aur, una de argint si una de bronz.

Jocurile Olimpice de vara de la Rio de Janeiro se vor defasura in perioada 5-21 august.

Sursa foto: prosport