Câte oase și-a rupt Jeremy Renner în accidentul cu plugul de zăpadă

Jeremy Renner a suferit un accident groaznic în prima zi a acestui an. Superstarul de la Hollywood în vârstă de 52 de ani a fost strivit de un plug de zăpadă la reședința pe care actorul o are la Reno, Nevada, ulterior fiind transportat, de urgență, cu un avion privat la spital.

La trei săptămâni distanță de la nefericitul eveniment, Jeremy Renner a dezvăluit într-o postare pe contul său de Twitter că a avut peste 30 de oase rupte, medicii fiind de părere că pentru recuperare va fi nevoie de o perioadă de cel puțin doi ani.

Jeremy Renner le-a mulțumit celor care i-au trimis mesaje de susținere.  „Antrenamentele de dimineață, rezoluțiile, toate au schimbat acest an nou special. Vreau să mulțumesc tuturor pentru mesajele și atenția pentru familia mea și pentru mine. Multă dragoste și apreciere pentru toți. Aceste peste 30 de oase rupte se vor repara, vor deveni mai puternice, la fel cum dragostea și legătura cu familia și prietenii se adâncesc. Iubire și binecuvântări tuturor”, se arată în mesajul postat de Renner pe Twitter.

Jeremy Renner a suferit un traumatism toracic și numeroase leziuni la picioare având nevoie de mai multe intervenții chirurgicale. „Partea dreaptă a pieptului i-a fost zdrobită efectiv, iar toracele superior, distrus. De asemenea, a avut o rană gravă la cap care sângera, dar și la picior”, scrie Radar Online.

”Medicii i-au reconstruit toracele prin intervenție chirurgicală. Până acum, a suferit două operații și probabil că va avea nevoie de mai multe, în săptămânile următoare, la picior. Chirurgii au ales să facă intervențiile la distanță, pentru a lăsa timp ca procesul natural de vindecare a corpului să se declanșeze”, mai notează sursa citată.

Sursa foto: Twitter