CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI a fost SCOASA LA VANZARE pentru 500 de milioane de euro. FOTO in articol

Un anunt de VANZARE a CATEDRALEI MANTUIRII NEAMULUI “la rosu” a fost postat pe un site specializat, atragand in cateva ore mii de vizualizari.

Cel care a publicat anuntul de VANZARE a postat si o galerie foto cu CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI si a anuntat ca cere un pret de 500 de milioane de euro, potrivit evz.ro. Datele de contact afisate sunt chiar cele ale Patriarhiei Romane. Reprezentantii BOR s-au declarat revoltati de intreaga situatie, au raportat abuzul si au facut o scrisoare de protest catre administratorul site-ului.

La numarul afisat in dreptul vanzatorului raspund reprezentantii ai Bisericii Ortodoxe Romane (BOR), care afirma din start ca este o gluma proasta, un gest incalificabil, ce cotravine atat normelor de bun simt, cat si celor legale.

Purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane, parintele Constantin Stoica, a declarat ca acest anunt nu este prima gluma proasta cu care reprezentantii biserici s-au confruntat. Au mai fost date anunturi publicitare false privind vanzarea CATEDRALEI MANTUIRII NEAMULUI.

Citeste si: Patriarhia Romana, pusa pe jar de BBC: O manipulare care nu onoreaza postul de televiziune

“Este o incalcare flagranta a legii publicitatii”, a subliniat parintele Constantin Stoica.

“Legea privind anunturile de mica si mare publicitate are niste regului, iar cand acestea sunt incalcate, publicatia in sine are o problema de credibilitate”, a spus parintele Constantin Stoica, care a adaugat ca a raportat abuzul si s-a transmis o scrisoare de protest catre administratorul site-ului in cauza.

Citeste si: Catedrala Neamului inghite 600 de milioane de euro, in timp ce zeci de scoli si spitale se inchid din lipsa de bani – Video

“Anuntul a fost facut fie in scop denigrator, fie ca sa isi faca reclama”, a adaugat reprezentantul BOR.

Sursa foto: basilica.ro, evz.ro