Câteva produse de care ai avea nevoie în afacerea ta

Fie ca vorbim de o cladire de birouri, de ofirma din industria de transporturi, agricola, alimentara sau de livrari si chiar si de scoli sau de aplicatii casnice, exista anumite produse, elemente, care pot fi utile in multe situatii si care astfel, merita achizitionate atunci cand avem ocazia. Printre acestea, doua elemente destul de utile, in unele industrii chiar esentiale, sunt flipcharturile si folia stretch, pentru ambalare.

Un flipchart, practic un spatiu de afisare, isi poate gasi numeroase intrebuintari in multe spatii, in cadrul multor afaceri unde exista si munca de birou, fie ca este pentru o singura persoana sau pentru un colectiv. Poate fi utilizat pentru a scrie ceva, avand pagini de hartie ce pot fi apoi indepartate iar o data ce acestea se termina, inlocuite cu un set nou, dar si pentru a lipi notite, atat pe hartie cat si pe suprafata sa goala, care poate fi magnetica sau simpla, din plastic sau chiar lemn. Pot fi realizate in acest sens si prezentari si notate diverse sarcini si aspecte de mare importanta pentru cineva anume fiind in acest fel mai vizibile.

Cele mai bune modele de flipchart pot fi gasite si in magazinul online Zenon, intr-o mare varietate, de la un flipcart fix, ce poate fi amplasat pe un perete pana la un flipchart mobil, ce dispune de un suport de agatare al partii utile precum si de picior sau picioare prin care sa poata si amplasat pe podea si chiar mutat, cu ajutorul rotilor. De asemenea, avem de ales si intre cele magnetice si cele care nu dispun de aceasta optiune. Astfel, si in materie de hartie sau mai bine spus, spatiu de afisare, tot din aceeasi categorie, clientii pot alege dintre mai multe variante, atat hartie cat si afise, de diferite dimensiuni. Este la fel de util si daca este aleasa hartie de dimensiuni mai mici de exemplu sau chiar si mai mari, talba in sine actionand mai mult ca un suport de sustinere astfel incat, daca centrul este asigurat, marginile pot iesi putin in relief.

Fiecare model de flipchart din cele disponibile in magazin este usor de manevrat si de montat sau asamblat dar si de dezasamblat, atunci cand se doreste mutare sa, depozitare sau livrarea intr-o alta locatie, astfel incat sa nu ocupe atat de mult spatiu.

Un flipchart este foarte util si intr-o institutie de invatamant. In ziua de azi exista si multe astfel de institutii private, operate de una sau mai multe persoane, in special de tip after school, unde pot participa copii de anumite varste si unde este nevoie de diverse instrumente si echipamente. In aceste sens, de la copiii de gradinita si pana la studenti, un flipchart poate fi foarte util, in a prezenta diverse informatii si pentru a realiza notite, care aparent, exista peste tot. Pot servi de astfel si ca spatii de lucru in anumite cazuri, precum lectii de arta, unde pe goile de hartie de poate desena, cu creioane colorate sau markere.

Si pentru ca tot am mentionat mai sus ambalarea, in acest sens, un element extrem de util este folia de ambalare, stretch. Aceasta este nelipsita in cadrul firmelor de livrare precum si a celor unde produsele lor sunt ambalate imediat dupa realizare si trimise spre clienti sau spre magazine unde urmeaza a fi vandute. Aceasta ofera numeroase avantaje si poate fi utilizata atat pentru a ambala direct un produs, ca de exemplu corpuri de mobilier, cat si cutii sau ambalaje in care acestea de afla, oferind un grad si mai mare de protectie in transport dar si depozitare. Si in magazinul Zenon pot fi gasite numeroase tipuri de folie stretch, principalelel diferente fiind in materie de grosime si de latime. Este astfel destinata pentru ambalari de mici sau de mari dimensiuni.

Printre beneficiile oferite de folia stretch in ambalare, cele mai importante ar fi protectia la apa si alte lichide, impaturirea unei cutii de exemplu cu mai multe straturi oferind un grad ridicat de impermeabilitate. De asemenea, ofera si o buna rezistenta la lovituri si socuri, ce pot aparea in timpul ransportului sau a manevrarii. Folia este foarte rezistenta si la intindere si la alte actiuni mecanice iar in  ceea ce priveste defacerea unei cutii impachetate si impaturite cu folia, aceasta se poate taia foarte usor cu ceva ascutit, ca un cutter.

Exista o mare varietate de produse, obiecte, elemente, ce pot fi ambalate utilizand aceasta folie. Chiar si rolele de mici dimensiuni contin o cantitate foarte mare de folie, masurata de regula pe lungime, in metri. Astfel, intr-o afacere mica nu este nevoie de achizitia a multe astfel de produse insa intr-o afacere mare ar putea fi nevoie de cantitati mai mari.

Exista desigur si multe alte produse ce pot fi la fel de utile, poate chiar mai utile si pe care este astfel important sa le avem in cadrul afacerii noastre, indiferent de tipul acesteia. Elemente de papetarie precum hartia, se afla oriunde, necesara pentru a realiza documente, de mana sau printate. Instrumentele de scris sunt si ele nelipsite din cadrul oricarei firme si institutii precum si din orice locuinta.

Cu ajutorul magazinului Zenon, orice persoana isi poate echipa sediul firmei cu toate elementele necesare pentru o buna desfasurare a tuturor activitatilor ce pot fi intreprinse in acel spatiu. Vor beneficia de calitate, preturi accesibile si o mare diversitate din fiecare categorie astfel incat sa fie nu doar eficienti dar si unici.