Câteva sfaturi de care să ții cont pentru invitații moderne și în tendințe

Invitatiile sunt printre primele lucruri importante pe care trebuie sa le rezolvi atunci cand organizezi o nunta. Fie ca vrei ca acestea sa aiba un stil sic, elegant, traditional sau chiar umoristic, invitatiile trebuie sa fie si informative si sa reflecte cel mai bine ambianta sau atmosfera ceremoniei ce va urma.

Cu ajutorul unei invitatii, cei pe care vrei sa ii chemi la nunta, vor sti cel mai bine la ce sa se astepte in cea mai importanta zi din viata lor. Iata cateva sfaturi de care sa tii cont atunci cand vrei sa ai invitatii de nunta modern si memorabile.

Fa o sedinta foto diferita. Fotografiile sunt cele mai bune idei atunci cand vrei sa personalizezi invitatiile de nunta. Cum ar fi insa sa incerci sa schimbi in mod radical totul si sa creezi niste invitatii originale si complet de neuitat? Alege un cadru de neuitat sau foarte original, dar si cele mai inedite pozitii.

Alege si un format mai inovator. O invitatie moderna si in tendinte tine foarte mult si de format. Uita deci de traditionalele invitatii de nunta cu o forma patrata sau dreptunghiulara. Pune imaginatia la munca pentru invitatii la fel de frumoase cum va fi si nunta.

Alege forme inedite precum rombul sau triunghiul pentru a iesi complet de pe potecile batatorite. Sau poti alege forme mai creative precum imprimarea 3D in relief, poti alege un origami sau chiar cutii care sa contina invitatiile. Formatul ales trebuie sa corespunda gusturilor, dar si atmosferei pe care o doresti pentru nunta.

Pregateste si un text personalizat. Nimeni nu zice ca nu poti sa fii cel mai original atunci cand vine vorba despre formularile de la invitatiile de nunta. Daca iti place rock-ul poti incepe cu versurile de la un cantec preferat de amandoi. Sau daca nunta se va organiza in jurul unei teme- cinema, sport, disco, poti folosi anumite detalii pentru a prezenta tema. Cu cat va fi mai personalizata, cu atat mai mult va fi tinuta minte. Emotionant, angajat, umoristic, tine doar de tine sa alegi cel mai potrivit ton pentru invitatiile de nunta.

Indrazneste sa folosesti si culoarea. Daca vrei o invitatie moderna, alege sa mizezi totul pe culoare. Lasa deoparte deci nuantele de alb si de ocru care sunt mult prea conventionale. Alege tonuri mai puternice sau de pastel. Poti alege nuantele in functie de tema nuntii. Pentru o ceremonie mai boema, poti alege nuantele de verde alaturi de albul traditional. Nuantele mai naturale precum ocrul, maro, mustariu sau tangerine sunt si ele cele mai potrivite pentru cele mai moderne invitatii. Vei avea astfel cele mai originale si mai moderne, dar si cele mai sic invitatii de nunta.

Tine cont si de micile detalii. Uneori, originalitatea tine si de cele mai mici detalii plasate asa cum trebuie. Poti alege un simbol sau un logo mai interesant, fundite savant dispuse, materiale interesante alaturi de hartie, o multime de idei pentru cele mai moderne si cele mai originale invitatii.

Cum iti organizezi nunta?

Fiecare cuplu merita sa aiba parte de o nunta de vis, de aceea am pregatit pentru voi o serie de sfaturi utile. La fel ca in cazul restaurantului, si incheierea unui parteneriat cu un fotograf profesionist de nunta trebuie realizata in timp util. De regula, fotografii au numeroase cereri si atunci este indicat sa va asigurati ca persoana cu care va doriti sa colaborati este disponibila pentru ziua cununiei voastre.

La fel trebuie sa procedati cu o formatie nunti, DJ-ul si videograful pentru filmari nunti. Nu lasa pe ultima suta de metri nici rochia și costumul sau verighetele. Inainte de eveniment trebuie sa reconfirmati ultimele detalii cu cei de la restaurant, cu formatia si fotograful pentru ai anunta daca au intervenit schimbari.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez urmareste-ne permanent pe site-ul nostru fotografiedepoveste.ro – Servicii foto video Timisoara