Câţi ani de închisoare riscă Loredana Chivu, după ce a fost săltată de DIICOT

Loredana Chivu a fost săltată de DIICOT în calitate de suspect în cazul unei fraude cu carduri bancare. Conform surselor spynews.ro, și iubitul Loredanei Chivu, Mihai Colesnicov, a fost săltat de DIICOT, în același caz de fraudă.

Update: Conform surselor judiciare, Loredana Chivu a fost deja pusă sub acuzare într-un dosarul de fraudă bancară. Loredana Chivu ar fi complice la săvârşirea unor prevăzute la articolul 365 din Codul Penal.

Potrivit spynews.ro, blondina a apelat la skimming, o procedură ce constă în montarea de dispozitive la bancomate sau POS-uri, prin care sunt copiate datele de pe benzile magnetice ale cărţilor de credit care, ulterior, pot fi folosite pentru inscripţionarea unor noi cărţi de credit, cu care se fac extrageri de numerar.

Loredana Chivu a primit skimming de bancomat, pe numele ei, din Olanda, dar a declarat ca sunt pantofi. În acest moment, Loredana Chivu se află sub control judiciar și nu are voie să părăsească țara.

Știre inițială

Joi după-amiază, Loredana Chivu a fost săltată de cei de la DIICOT ca fiind suspectă într-un dosar ce include fraude cu carduri bancare. Se pare că şi Mihai Colesnicov, fostul iubit al acesteia cu care s-ar fi împăcat recent, este implicat în acelaşi dosar.

Citește și: LOREDANA CHIVU A ÎNCERCAT SĂ SE SINUCIDĂ! CE A ÎMPINS-O PE STARLETĂ SĂ FACĂ GESTUL NECUGETAT

Conform Articolului 365 din Codul Penal, pentru fapta de care este suspectă, Loredana Chivu poate primi până la trei ani de închisoare cu executare.

Blondina a declarat de multe ori că duce o viață luxoasă pe care și-o permite singură și nu datorită vreunui iubit generos. Cu toate acestea, Loredana Chivu încearcă să își țină iubitul ascuns de ochii curioșilor. “Asta nu ştiu, acum sunt singură, nu mă vezi? Am venit singură. Nu pot să spun. De fiecare dacă când am povestit s-a întâmplat ceva. Vreau să fiu fericită în privat. De căsătorit, o să ma căsătoresc când vrea Dumnezeu. Până la 30 de ani vreau să am copil. De mică mi-am dorit asta, încă de când m-am dezvoltat ca femeie”, a spus Loredana Chivu.

Sursa foto: click